COCOPANDA HAUL (video) & aloitanko taas bloggaamisen?!

Heii, pitkästä aikaa! Kuten ootte ehkä jo huomannutkin, vaikutan nykyään enemmän Youtuben puolella ja muualla somessa, esimerkiksi snapchattiin (@ pinjafin) lisäilen paljon matskua arkipäiviltä ja Instagramin puoltakin tulee päivitettyä. Julkaisin tänään uuden videon Youtubeen jossa availen mun Cocopandan paketin ja testailen tuotteita ensimmäistä kertaa. Pieni haul & first impressions -video siis kyseessä! Käykää katsomassa ja tilatkaa mun kanavaa, olisin siitä aivan tajuttoman kiitollinen ♥︎Viime aikoina mielessä on kutkutellut myös bloggauksen jatkaminen. Rakastan tätä hommaa ja saan todella paljon iloa elämään kirjoittelusta ja kuvien muokkailusta. En halua antaa itselle paineita tästä hommasta ja sanon vain sen verran, että katsotaan jos aika tähän riittää. Aihepiirit joiden ympärillä postaukset pyörii tulee varmasti hieman vaihtumaan, mutta toivon että pidätte! Nyt jatkan sairastamista nenäliinojen kanssa, teekuppi kainalossa, ihanaa perjantaita just sulle! 

1 kommentti :

 1. Muutama huomio ja vinkki sun videoiden tekoon:
  -Videoissa ei tarvi olla koko videon ajan taustamusiikki ja sama kappale koko ajan, se on lopulta todella puuduttavaa kuunella ja välillä myös häiritsevää.
  -NÄYTÄ, älä vain kerro (myday videoissa ei tarvi aina kertoa mitä on tehnyt jos sen esim näyttää jossain pätkässä)
  -Mieti mitä haluat tuoda mydayssasi esiin ja miten sen tuot. Ihmisillä jotka videota katsovat, on silmät joten kaikkea ei tarvitse kertoa mitä tekee koska sen näkee. (vähemmän on enemmän)
  -Käytä vähemmän nopeutusnappulaa. Joissakin videoissa tuntuu että olet nopeuttanut puolet videosta, jossa sitten menee vähän koko pointti ohi.

  Harjottelemalla hyvä tulee!

  VastaaPoista