CONTACT

EOS 550D 375 364-1

Olen 18-vuotias lukion viimeistä vuotta käyvä Oululainen. Blogin perustin vuoden 2014 keväällä, mutta kunnollinen inspiraatio tähän unelmien harrastukseeni alkoi vasta vuoden kuluttua perustamisesta. Haluan pitää blogini positiivisena paikkana niin minulle, kuin teille lukijoillekin!

Blogini käsittelee pääosin omaa tyyliäni, arkeani sekä helppoja ja terveellisiä reseptejä, mutta myös hyvinvointi, sisustus ja kauneus ovat lähellä sydäntäni. Blogissa esiintyvät kuvat on kuvattu Canon 6D rungolla sekä 24-70mm f4 ja 50mm f1.8 objektiiveilla! Tervetuloa seuraamaan!

2 kommenttia :

 1. Hei Pinja,

  olen käynnistämässä Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahaston rahoittamaa blogiaiheista tutkimushanketta “Constructing authenticity between lifestyle bloggers and blog readers in the Finnish blogosphere” Jyväskylän yliopiston Historian ja etnologian laitoksessa. Blogeja on tähän asti tutkittu jonkin verran esimerkiksi erilaisissa opinnäytetöissä. Oma tutkimukseni on kuitenkin ensimmäinen laajempi nimenomaan suomalaisia bloggaajia ja blogimaailmaa käsittelevä hanke Suomessa.

  Olisiko mahdollista, että haastattelisin tutkimustani varten myös sinua? Olen seurannut blogimaailmaa pitkään ja saanut postauksistasi monia hyviä ideoita tutkimukseeni.

  Olen kiinnostunut tutkimuksessani muun muassa siitä miksi bloggaaminen on bloggaajille tärkeää, millaisena bloggaajat näkevät suhteensa lukijoihinsa ja miten blogimaailman ammattimaistuminen on vaikuttanut bloggaamiseen viime vuosina. Haastatteluja hyödynnetään ainoastaan tutkimuskäytössä ja niitä käsitellään anonyymisti.

  Suunnittelemani haastattelu on noin tunnin mittainen, rento ja vapaamuotoinen juttutuokio, jonka aikana käymme yhdessä läpi joukon edellä kuvaamaani tutkimukseen liittyviä kysymyksiä. Haastattelussa käytetään lisäksi uutta, tätä tutkimushanketta varten kehitettyä blogielisitaatiomenetelmää (blog elicitation method), jossa tutustutaan haastateltavan valitsemiin blogipostauksiin.

  Blogipostaukset (2-4 kpl) voi valita etukäteen ja täysin vapaasti. Ainoa kriteeri on, että postaukset ovat bloggaajalle itselleen jollakin tavalla tärkeitä tai mieleenpainuvia. Menetelmän tarkoituksena on ottaa bloggaajan lisäksi myös blogi aktiiviseksi osaksi haastattelua.

  Vastaan mielelläni kaikkiin tutkimustani koskeviin kysymyksiin. Olisi hienoa, jos pääsisit mukaan!

  Yst. terv. Riitta  Post Doctoral Researcher
  Riitta Hänninen, PhD
  Department of History and Ethnology
  P.O. Box 35
  40014 University of Jyväskylä
  FINLAND

  Tel. +358 44 3588202

  VastaaPoista
 2. Amazing things here. I am very happy to look your post. Thanks so much and I am looking ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail? fb login facebook

  VastaaPoista