YLLÄS 2014

EOS 550D 167 1386
Kotiuduttiin eilen illalla Ylläksen onnistuneelta hiihtolomalta aivan väsyneinä. Laukkujen purkamisen ja saunomisen jälkeen oli ihana mennä nukkumaan omaan, pehmeään sänkyyn ja herätä aamulla valoisassa omassa huoneessa. Koko reissu itsessän oli todella onnistunut, vaikkei säät niin paljon suosineetkaan.

 Joka päivä tunturin päällä väijyi paksu sumu, joka ei liikkunut muualle kuin alaspäin. Näkyvyys oli siis välillä huimat kaksimetriä ja oltiin aivan varmoja sitä, että ei tulla näkemään aurinkoa kertaakaan koko lomalla. Viimeisenä päivänä aurinko kuitenkin paistoi lämpimästi siniseltä taivaalta ja ilma tuntui niin keväiseltä. Ikinä ennen ei ole näin sumuisia säitä sattunut koko viikolle, vaikka monta vuotta ollaan Ylläksellä hiihtolomat vietetty.
EOS 550D 167 1566
Halusin kerrankin pitää loman lomana ja olla ajattelematta mitään, mikä liittyy normaaliin arkeen. Illalla kun päästin takaisin mökille, oli aina niin väsynyt, että mikään muu ei tuntunut houkuttelevalta kuin sohvalla makaaminen. Loma teki tehtävänsä, ja nyt olen entistä inpiroituneenpi bloggaamisen ja koulunkin kannalta. Tänään on viimeinen lomapäivä, ja pitäisi alkaa muistelemaan, mitä huomenna alkava viikko tuo tullessaan. Sitä ennen tapaan vielä hyvää kaveria rennoissa merkeissä. Palataan pian! :-)EOS 550D 167 1328

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti