MINTY MEETS FURRY

EOS 550D 234 086 M Teksti EOS 550D 234 011 M EOS 550D 234 019 M EOS 550D 234 121 M EOS 550D 234 077 M EOS 550D 234 136 M Tänään sadekelistä huolimatta oli aivan pakko saada päälle Zaran uusi sifonki-röyhelö-unelma toppi, jonka ympärille keksin asun eilisen hämäryydessä, juuri silloin kun on eniten inspiraatiota, eli keskellä yötä. Saatiin kuin saatiinkin kuvat napattua ennen kauheaa sadetta, joka yllätti tottakai juuri silloin kun piti kävellä takaisin koululle soittamaan. Onneksi kuitenkin juuri tänään päältäni löytyi hieman väriä, sillä muuten nämä kuvat olisivat aivan yhtä harmaita kuin huonolla mustavalko-tulostimella tulostettuja, tästä Oulun harmaudesta johtuen. Katsokaa nyt, näettekö muka jossain vihreitä hiirenkorvia tai edes elävää ruohoa? Minä en ainakaan. Jos Forecaan on luottamista, viikonloppuna pitäisi kuitenkin lämmetä ja kunnolla, eli kaikkea toivoa ei vielä ole menetetty, Oulunkaan suhteen. 
Mulla on nyt niin paljon rästissä postauksia ja muokkaamattomia kuvia pursuaa koneen syövereistä aivan liikaa, että postaustahdille ei näy loppua. Huomisen urakka voisikin olla loput kulttuurimatka -kuvat. Nyt kuitenkin pää tyynyyn ja nukkumaan, hyvää yötä!

3 kommenttia :

 1. Katsoin just viime viikolla Zarassa tota ihan samaa paitaa, se olis varmaan lähtenyt muuten mukaan mutta hinta kirpasi vähän liikaa :D näyttää kyllä ihanalta sun päällä!

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi ihanainen kiharapää ♥ harmi kun ei satuttu Helsinkiin samaan aikaan mut pitää koittaa treffailla kesällä, eiks vaan? Ja muistahan säkin liittyä mun blogiin lukijaks ;-) :*

  VastaaPoista
 3. Oiiii mää nii rakastan sun blogia! Tuntuu iha kuin nuortuisi silmissä :) possuarmeija voittoon!

  VastaaPoista