PACKING....

EOS 550D 225 007 EOS 550D 225 003
Mun ilta on kulunut aika pitkälti taas vaihteeksi pakkamisessa, sillä huomenna aamulla koulumme starttaa kohti Helsinkiä viikonlopuksi. Tätä reissua on odotettu pidempään kuin laki sallii, vaikkei Helsinki niin ihmeellinen paikka enään olekaan. Matka on kuitenkin surullisen lyhyt, sillä jo lauantaiyönä palataan takaisin hyisevän kylmään ja pohjoiseen Ouluun. Vesisadetta ennustettu koko viikonlopulle, joten minä ennustan  vuorollani kuvaushetkiä katoksen alla Maija Poppanen -viban kanssa rakkaiden ystävieni kanssa, jotka vain sattuvat asumaan toisella puolella suomea. Huomenna odottaa kuitenkin liiankin aikainen torstai-aamu herätys, ja illalla ollaan vihdoin perillä liian monien ja pitkien pysähdyksien jälkeen. Materiaalia tältä minilomalta sitten sunnuntain puolella, kunhan pahimmasta Oulu-järkytyksestä on taas palauduttu, ja voidaan ruveta laskemaan päiviä jo seuraavaan reissuun! Hauskaa viikonloppua! 

8 kommenttia :

 1. Sullahan on aivan ihana blogi! Heti kun aukasin tän sivun niin tykästyin banneriin, ja eteenpäin selaillessa kaikki vaan alkoi näyttää paremmalta ja paremmalta! :) ansaitsisit niin paljon enemmän lukijoita, niinpä jäin nostamaan tota lukua ees yhden lukijan verran ;)

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Blogisi ulkoasu on kivan simppeli, banneri ja nuo sivut harmaalla taustalla sopivat hyvin yhteen! Kuvat ovat hyvälaatusia, selkeitä ja isoa ja teksti on sujuvaa ja sitä lukee mielellään. :-) Pikkuisen hienosäätöä ulkoasu kyllä vaatisi, kuten Atom-tekstin, harmaden pallojen ynnä muiden sellaisten poistaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nuo turhat härpäkkeet olisikin tarkoitus poistaa, mutta kun vimeksi muokkailin ulkoasua, en löytänyt millään sitä tiettyä koodin-pätkää.. :(

   Poista
 3. oi tosi ihania kuvia täällä! sulla on mukavan oloinen blogi:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. vau, sulla on tosi kivoja ja hyvä laatuisia kuvia, siitä iso plussa! osaat myös kirjoittaa sujuvasti, mutta musta tää fontti on suoraan sanottuna aika kauhea :-D tykästyin heti banneriin ja ulkoasu on kivan simppeli, mutta ei mieleenjäävä. ulkoasuun kaipaisi ehkä jotain pientä hienosäätöä! :-)

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha itse tykkään kyllä fontista, mutta hyvä et uskallat sanoa mielipiteen :D Ja niinhän siihen kaipaisi, jotai persoonallista, mutta mitä...?

   Poista