SUMMER INSPIRATION

Eilen illalla jääkiekkopeliä katsoessa kokosin muutamat polyvore-kollaasit pitkästä aikaa ja halusin jakaa näistä muutaman tännekin. Näiden kollaasien tekemiseen saisi hukattua vaikka kuinka monta tuntia, jonka seurauksena ostoslista vain kasvaa ja kasvaa. Kaksi ylintä kollaasia, jotka on koottu mustan sifonki-maxin ympärille, on hieman arkisempia ja käytännöllisempiä, kuin tuo alin persikkaisen vaalea asu, jonka ainakin minä voisin pukea enemmän kuin mielellään esimerkiksi  lauantain ylioppilasjuhliin!
Brown Leather
Tykkään päivä päivältä enemmän konjakinruskeasta nahkasta, ja kuvan laukkua muistuttava laukku ei tyydytä mun toiveita tällä hetkellä ollenkaan. Ruskea DW:n kello onkin ollut jo pitkään toivelistalla musta-valkoraidallisen crop-topin kanssa, enkä pistäisi pahakseni, vaikka tuommoinen hamekin löytyisi mun kaapista...
Denim & Silver
Henkilökohtaisesti oon alkanut lämmetä uudestaan enemmän ja enemmän hopean ja teräksen väriin. Tykkään paljon kultaisista koruista, mutta tällä hetkellä teräs olisi parempi vaihtoehto kellon väriksi, kuin kulta. Mustalle, hieman pussi-malliselle laukulle olisi myös paljon käyttöä!
Summer party
Tämän asun minä pukisin todella mielellään lauantaina, kun pääsen mukaan juhlimaan ja taltioimaan YO-juhlakuvat muistikortilleni. Mun lauantain asu koostuu jostain aivan muusta kuin valkoisesta, mutta kullan, valkoisen ja pastellisävyjen värimaailma mielyttää omaa silmääni todella paljon! 

Minkä asun te pukisitte mieluiten päällenne? Käykää myös katsomassa alennuskoodit Zalandon upeisiin vaatevalikoimiin ja hyvät lehtitarjoukset tilaajalahjojen kanssa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti