FOUR FROM LAST WEEKS

EOS 550D 238 301 MKesällä laten ja croisantinkin syöminen maistuu aivan eriltä, kuin talvella, jolloin tietää jo valmiiksi että kohta täytyy taas sännätä hoitamaan rästissä olevia asioita. Kahviloissa istuskelu on aina yhtä ihanaa, vaikkakin tutun ja turvallisen Robert´s Coffeen rinnalle voisi löytyä joku uusi ja yhtä hyvä kahvila täältä Oulusta..EOS 550D 238 545 M
Rakastan kesällä ylikaiken valkoisenaan kukkivia puita, joista on aina yhtä ihana vuodesta toiseen ikuistaa ne kaikkein kauneimmat kukat! Tämäkin kirsikka-puu on kukkinut jo pari viikkoa sitten, ja kohta on omenapuun vuoro lopettaa. Harmi, ettei tuo ihana kukkaloisto yleensä kovin kauaa kestä.
EOS 550D 239 048 M
Kesällä yksi asia, joka tuo takuuvarmasti kesäfiiliksen tähänkin tyttöön, on aurinkoisella säällä puistoissa istuskelu. Viimeviikolla muutama muukin oli tainnut asian huomata lämpimistä säistä johtuen, ja Espalla saikin jonottaa, jos halusi päästä istumaan penkille. Vihdoin kun saatiin se aurinkoinen penkki, ilma kävikin jo vähän liian tukalaksi siinä paahteessa ja lähdettiin hakemaan jäätelöä..
EOS 550D 241 029 MEilen siivosin mun huoneen pitkästä aikaa lattiasta kattoon saakka ja tänään olen ihastellut tätä puhtautta! Siistimpi huone on ainakin tuhat kertaa viihtyisämpi, kun vertaa esimerkiksi kirjoituspöytään, joka pääsi tapansa mukaan hieman räjähtämään koeviikolla, mutta jota ei ikinä sen jälkeen jaksa siivota.. Nyt ei saa päästää tätä huonetta enään yhtä epäsiistiin kuntoon!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti