PERSOONALLINEN KALENTERI

EOS 550D 265 008 M
Perjantaina tipahti postilatikkoon paketti, jota olin jo pitkään odotellut. Persoonallinenkalenteri.fi:n kalenteri! Tilasin oman kalenterini niinkin myöhään kuin koulun alkamispäivänä, kun en vaan millään saanut aikaiseksi tehdä tilausta loppuun, eli päättää mitä kuvia haluan kalenterin kannessa koko vuoden katsella. Päädyin tekemään etu- ja taka-kansiin molempiin kollaasit viimeisen vuoden tapahtumista, ja en voisi olla tyytyväisempi. Koko kalenterin laatu on todella hyvä, enkä tiedä miten olen joskus pärjännyt ilman "päivän treeni" tai "viikon to-do" listoja kalenterin sisäsivuilla.
EOS 550D 265 016 M EOS 550D 265 026 M EOS 550D 265 031 M
Sisäsivuille sai valita useista väri- ja kuviovaihtoehdoista väriteeman, sekä asettelut että lisäykset sivun alalaitaan. Itse päädyin pitkän harkinnan jälkeen vaaleanpunaiseen väriteemaan, ja sivujen alaosaan "viikon kouluasiat", "viikon to-do" ja "viikon treenit" listoihin muistiinpano-laatikon lisäksi. Vaaleanpunainen väri on niin ihanan pirteä kalenterissa, että sinne tekee mieli merkata pienimmätkin kissanristiäiset ja kouluasiat.EOS 550D 265 009 MSain tilaisuuden arpoa myös teille yhden lahjakortin persoonallinenkalenteri.fi -sivustolle. Vaikka kalenterin virallinen tilausaika onkin vierähtänyt ohi jo, arvon teille silti 37e arvoisen lahjakortin, sillä aloituskuukaudenhan saa valita itse! Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen etunimesi, sähköpostiosoitteesi ja miksi juuri sinä tarvitsisit persoonallisen kalenterin. Osallistumisaikaa 8.9.2014 klo 24:00 saakka, joten ei muuta kuin kommentteja laittamaan! Arvon voittajan 9.9.2014 ja julkistan sen täällä, sekä lähetän voittajalle sähköpostia. Onnea kisaan ja laittaka sana kiertämään!
    

16 kommenttia :

 1. Voi vitsit, mäkin haluan tuommoisen!

  Elikkä Miia
  miia.peltola@hotmail.com

  Olen kalenteireiden suurkuluttaja, ilman sitä olisin todella hukassa!! Kahden lapsen kanssa menoja tulee jos kaikenlaista eikä kaikkea voi edes muistaa aina!

  VastaaPoista
 2. Heidi, heidihokkanen22@gmail.com

  Vaikka koulut on jo alkaneet, niin en ole harmikseni löytänyt vielä kalenteria, mikä täyttäisi toiveeni, nyt siihen olisi sitten mahdollisuus :-)

  VastaaPoista
 3. anna, enbuske.anna (ät) gmail.com
  herran jestas, 24 euroa muistikirjaan! oon tunnetusti kaikenlainen vihko- ja muistikirja-addikti, että tuommonen ois ehkä unelmien täyttymys ja sille löytyis varmasti käyttöä. sitä paitsi oon kuolannu tuota sivustoa jo kauan, mutta oon nössö, enkä oo saanu mittään tilattua. :)

  VastaaPoista
 4. roosa.mononen@hotmail.com

  Heii vautsi mikä juttu! :-) Tottakaii osallistun tähän sun kisaan! Ois ihan huippujuttu saada tehtyä tuollainen persoonallinen kalenteri kun tykkään niin näperellä ja suunitella itse kaikkea ja toki tuoi tulis tarpeeseen :-)

  VastaaPoista
 5. marianne.se@hotmail.com

  Tän vuoden kalenteriin on kollaasi vielä tekemättä, joten toi lahjakortti olis kiva saada. :)

  VastaaPoista
 6. JUULIA
  juuuliaza@gmail.com

  Aloitin lukion tänä syksynä , eikä hyvää kalenteria ole löytynyt niin tämä olisi aivan mahtava tilaisuus. Niin ja salillakin aloin käymään ja jos tuohon saa treenit yms, nnii se on vaa plussaaa :3

  VastaaPoista
 7. Katri

  sitronella@hotmail.com

  Oi vitsi miten ihana kalenteri! ♥ Tuollaiselle olis kyllä hurjasti käyttöä etenkin kun on syksy ja tulee eteen taas kaikenlaista muistettavaa! :> Aivan supersöpö tuo sinunkin tuunaamasi versio. :3 ♥

  VastaaPoista
 8. Jonna
  johellonna@hotmail.com
  Ihana kalenteri! Vaikka koulut ovatkin alkaneet, en oo hankkinut tai löytänyt itselleni hyvää kalenteria vaikka tykkään niistä ja tarvettakin olisi, ne kun selkeyttävät arkea mukavasti! Ja vielä kun sen saisi tuunata noin ihanan persoonalliseksi, siitä olisi paljon enemmän iloa kuin jostain kaupasta ostetusta peruskalenterista. :3

  VastaaPoista
 9. Jessica
  jessicah_@hotmail.com
  Oon kuolannu noita kalentereja vaikka kuinka kauan, mutten jostain syystä ole saanut ikinä tilattua. Kadotin juuri mun kalenterin, eli pitäisi saada uus kun puhelimeen ei mahdu millään kaikki menot. Pitäisi saada kaikki omat ja ponin menot merkattua johonkin ja tuollainen kalenteri olisi täydellinen!

  VastaaPoista
 10. Milla miillaa@luukku.com

  Käytän kalenteria ihan koko ajan ja kirjotan sinne pienetkin jutut, nyt just loppui vanha (ilmais)kalenteri ja uus pitäis hommata... Tää olis täydellinen! <3

  VastaaPoista
 11. veera.uitto@hotmail.com

  Heh liityin vihdoin lukijaksi :D mutta siis tuollainen mahtava kalenteri on käynyt monesti jo mun mielessä, mutta niinkuin moni muukin asia se on jäänyt hankkimatta ja idea toteuttamatta. Koko lukion ajan oon ihastellut sun kalentereita ja ajatellut kuinka kiva ois itsekkin kirjoittaa sellaiseen kaikki menot, läksyt, kokeet, harkat ja meidän tyttöjenillat ylös ettei mikään vaan pääse unohtumaan. Kalenteri on mulle niin välttämätön ja ilman sitä unohdan kyllä ihan kaiken. Toki lukiolaiskalenterikin hädän hetkellä kelpaa ja ajaa asiansa, mutta olisi vain aivan mieletön plussa jos se ois tuollainen unelma, joka ois just sellainen mun tarpeet ja toiveet täyttävä kalenteri kuvilla höystettynä. Sellainen persoonallisen oma.

  VastaaPoista
 12. Maija
  sopeutuja(at)hotmail.com
  Olen kalenteri-ihminen ja ilman sitä unohtaisin varmasti kyllä vähintään puolet kaikesta, enkä ole ollut oikein tyytyväinen ostamaani halpiskalenteriin! Tässä sen taas huomaa, että laatuun kannattaisi panostaa. Siksi tuollainen kalenteri olisi todella tervetullut! :)

  VastaaPoista
 13. Kalenteri/muistikirja on tärkeä osa jokapäiväistä elämääni. Sinik27@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana kalenteri ja niin sun näköses! :) Mulla ei oo tällä hetkellä kalenteria ollenkaan ja odotan vaan sitä päivää, kun unohdan jonkun elämää suuremman asian sen takia etten oo merkannu sitä ylös mihinkään järkevään paikkaan. Kaupasta vois saada toki kalenterin ensi hätään, mutta tollanen persoonallinen kalenteri ois jotai niin luksusta, kun sais ite suunnitella sen just omiin tarpeisiin. Kaupasta en tulis koskaan löytämään sellasta kalenteria, joka täyttäis kaikki omat vaatimukset ja puhumattakaan siitä,että siinä ois itelle tärkeitä kuvia:)
  riikka.hormu@hotmail.com
  ps. mun kalenterista löytyis varmasti enemmän ku yks sun ottama kuva ;)

  VastaaPoista
 15. Hei! Pakko kysyä, että miten sait tehtyä kansiin kollaasit? Itse olen jo jonkin aikaan tuskastellut kansien kanssa ja en vain osaa.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kollaasit tein siis kuvankäsittelyohjelmalla jotka sitten lisäsin kanteen kuvien paikalle! Ei onneksi sen vaikeampi keissi vaikka muistan kyllä tuskailleeni itsekin kalenterin kanssa! :-D

   Poista