CRISPY SANDWICH

EOS 550D 271 007 M EOS 550D 271 006 M

Niinkuin vähän eilen pelkäsinkin, syysflunssa iski tännekinpäin. Tämän päivän opiskelusaldo on jäänyt niinkin laihaksi, että olen saanut ainoastaan kirjat nostettua viereeni. Mitään järkevää en siis ole tehnyt, ainoastaan tapellut sisustusinspiraatio-kollaasin kanssa aamupäivästä asti ja tehnyt ihan tajuttoman hyviä uunissa paistettuja, lämpimiä leipiä. Havittelin Lontoossa sijaitsevan suosikkiravintolan Le Pain Quotidienin leipäannoksia, eikä mennyt muuten pieleen tälläkertaa! Kyseisen ravintolan annokset olivat niin koukuttavia kesäisen vierailumme aikana, että päädyttiin sinne kahdesti, joka yleensä on meidän ulkomaanmatkoilla ehdoton ei. Pitää varmaankin alkaa kehittelemään muita samantapaisia reseptejä, sillä näihin jää koukkuun..

EOS 550D 271 011 M

Crispy sandwich

2 leipäviipaletta
pestoa
mozzarella-juustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
pinaattia, rucolaa, basilicaa tms. (itse käytin mangoldia suoraan kasvimaalta)

paistettu kananmuna 
vihreää salaattia 

Voitele toinen leipäsiivuista pestolla, lisää päälle mozarella-juustoviipaleet, aurinkokuivatut tomaatit, rucolat, mangoldit tms. ja päällimäiseksi tomaattisiivut.
Paina toinen leivän puolikas päälle, laita cocktai-tikut molempiin päihin että leipä pysyy kasassa, ja laita uuniin paistumaan noin 15-20 minuutiksi, tai kunnes juusto on sulanut ja leipä rapeaa.
Kokoa lautaselle paistettu kananmuna, haluamasi salaatit ja puoliksi leikattu leipä.

Ja kyllä muuten maistuu hyvälle! Vaikka olisi kuinka makuaistiton, kuten minä nuhani kanssa..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti