simple family brunch

EOS 550D 282 206 M EOS 550D 282 202 M

Pitkä viikonloppu alkoi tänään herkullisella pienimuotoisella perhebrunssilla. Koeviikon jälkeen rento aloitus kelpasi oikein hyvin, ja päivä jatkui pitkästä aikaa kunnon treenillä ja tuorepasta -lasagnella. Suuret suunnitelmat eiliselle banneri-kuvauksien kanssa hieman epäonnistui harmaan sään takia, mutta täytyy toivoa että aurinko näyttäytyisi vielä joskus sopivaan aikaan, haluaisin päästä toteuttamaan uutta ulkoasua mahdollisimman pian!

Tällähetkellä väsymys painaa päälle enemmän kuin pitkään aikaan, ja tuntuu että nukahdan aivan ennen aikoja. Syyskuu on aivan pian paketissa ja lokakuulle on onneksi kaiken pimeyden keskelle jo mukavia suunnitelmia jotka odottavat enään toteutusta. Seuraavat kaksi päivää otetaankin kaikki irti näistä rennoista vapaapäivistä ennenkuin täytyy ottaa vastaan uusi opiskeluputki uudella energialla!

5 kommenttia :

 1. oon ihan rakastunut sun blogiin! Tää on ihanan selkeä, laadukkaita ja hyvänkokoisia kuvia sekä miellyttävän helppolukuista sekä pituista tekstiä! Jatka samaan malliin! :) Innolla odotan uutta banneria. :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Heidin kommenttiin! :) Onneksi löysyin tuossa kesän tienoilla tän sinun blogin :)<3 Millä ohjelmalla oot muuten tehny tuon bannerin? Voi ku osais itekki tehdä bannereita :<

  VastaaPoista
 3. Namm, ihanan näköstä ruokaa! :'DD Ja ihana sun blogi!!

  http://somewhereinforeverland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site.
  You have to keep doing such an article even future.
  LOVE yours in this post!

  Best Funny Jokes in Hindi

  funny chutkule in hindi

  VastaaPoista
 5. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site.
  You have to keep doing such an article even future.
  LOVE yours in this post!

  Best Funny Jokes in Hindi

  funny chutkule in hindi

  VastaaPoista