MATERIAL COMBO

EOS 550D 276 134 M

Viikonloppu hurahti ohi aivan hujauksessa, ja huomenna on taas maanantai. Tälläkin kertaa odotan maanantaita enemmän innolla kuin kauhulla, niin hyvä fiilis minulle jäi tästä viikonlopusta. Onko mitään parempaa kuin hyvän ruoan, erinomaisen leffan, läheisyyden ja energisyyden täyttämä viikonloppu? Ihana viikonloppu sai vielä ihanan energisen päätöksen kotoisalta, lämminhenkiseltä salilta ja combatista, eikä hymyä voinut pysäyttää mikään.

Olisin halunnut säästää nämä eilisen leffa-illan kuvat myöhemmälle viikolle, etten postailisi vain asukuvia, mutta tyhmänä päätin jättää muistikortin poikaystävän koneeseen kiinni lauantai aamuna.. Pidin nahkahame + farkkupaita yhdistelmästä paljon, ja tuntuu, että tuon hameen kanssa yhdistelemismahdollisuudet on aivan rajattomat. Nyt kuitenkin hymyssä suin nukkumaan ja virkeänä huomiseen päivään!

EOS 550D 276 069 M EOS 550D 276 131 M EOS 550D 276 167 M EOS 550D 276 047 M | Skirt - H&M | Denim shirt - ONLY | Jacket - Vero Moda | Bag - Primark |

6 kommenttia :

  1. Tosi nättejä kuvia ja ihanat kiharat! <3

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Itsekin ihan yllätyin kuinka ihania kuvia sain taas kerran! Kiharat mun päässä on tosiaan kokoajan aivan luonnostaan :)

      Poista
  2. Aivan ihana asu!! Ja oot kyllä hirmu kaunis :-)

    kiialexandra.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Vitsit miten ihana asu! :) Ja kuvat ♥ Itseasiassa koko blogi on todella ihana! :) Jään seurailemaan myös jatkossa!

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä? Kommenteja on aina kiva antaa ja saada! :)
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia! oot tosi nätti :-) ja noi kiharat on aivan upeat, täällä ilmoittautuu yksi kateellinen .. :--D

    VastaaPoista