SPICY CHICKEN-TOMATO PASTA

EOS 550D 278 022 M EOS 550D 278 014 M

Välillä tuntuu, että ideoita uusista ruoista satelee niin paljon päähän, ettei kaikkea kerkeä toteuttamaan taikka muistamaan viikkoa pidempään. Tämänkin ruoan kehittelystä on tasan viikko, ja tekee tiukkaa että muistan vielä kaiken minkä pannulle heitin, olen nimittäin maailman huonoin kirjoittamaan reseptejä ylös ja omat vanhat reseptinikin etsin lähes poikkeuksetta täältä blogin puolelta.. Vielä vuosi sitten olin sitä mieltä että en _ikinä_ voisi postailla reseptejä tähän tahtiin, mutta "never say never" taisi päteä tässäkin asiassa paremmin kuin hyvin!

Tämä pastaruoka oli mukavan tulisuuden omaava, ja tästä saamani energian jälkeen oli helppo keskittyä olenaiseen, kun oli saanut ensin hieman ruokaterapiaa! Tämä oli myös yksi niistä kehittelemistäni resepteistä, josta kaavittiin pannun pohjalta viimeisetkin tomaattisenkanakastikkeen pisarat, ja lisää on tehtävä!

Spicy Chicken-Tomato pasta

- n. 300g kanasuikaleita
- 2dl paseerattua tomaattia
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 iso tomaatti
- nippu tuoretta pinaattia (tai mangoldia kuten minä laitoin)
- 1/2 - 1 punainen chili
- yhden limen mehu

- täysjyväspagettia
- juustoraastetta päälle

Ruskista kana mausteiden ja öljyn kanssa. Lisää paseerattu-tomaatti kanan joukkoon, kun kana on kypsä. Laita pasta keittymään, ja samalla heitä kanan kaveriksi pinaatista revityt suikaleet, tomaattikuutiot, chilirenkaat, limetin mehu sekä aurinkokuivatun tomaatin siivut. 
Kokoa annos lautaselle ja heitä päälle juustoraastetta! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti