BEIGE & BLACK

EOS 550D 288 061 M

Täällä Oulussa alkaa olemaan syksyn parhaimmat hetket vietetty, sillä näidenkin kuvien ottamisesta on viikonpäivät aikaa. Kuinka surullista se onkin, kaikki viimepäivät on satanut vettä aamusta iltaan ja tuullut niin paljon, että on saanut hytistä aivan tosissaan. Parempia ilmoja toivotaan tännepäin ennenkuin materiaali loppuu! Asussa parasta ovat nuo vaaleat samettihousut, jotka on täydelliset syksyyn, jos ei sada vettä.. Luulempa, että vähään aikaan tuo päivä, jolloin yhdistin ne karvaneuleeseen ja silkkiseen kukkatoppiin oli aika lailla viimeisiä kertoja tälle syksylle, kun ei tarvinnut pelätä lahkeiden likaantumista. Silkkisestä kukkatopista tulee hyvin vahvasti mieleen kesä, Lontoo ja persikkainen huulipuna, mutta hyvin se sulautui syksyasuunkin.

Rakastan tätä kaunista ruskaa, joka on harmikseen täällä jo suurimmaksi osaksi lentänyt puista maahan tuulen ja sateen vaikutuksesta, mutta toivottavasti nähdään pian uusi ruska Helsingissä! Tätä päivää ollaan vietetty aivan fiilispohjalta ja eilinen meni pitkästä aikaa hyvän kaverini kanssa. Perjantaisen lyhyen koulupäivän takia tuntuu jo aivan sunnuntailta, mutta onneksi vielä huomenna saa vain olla ja rentoutua. Huomenna olisi luvassa pitkästä aikaa reseptiä tännekin!

Itse pidän kuvista hurjasti, miten te? Onko syksyisiä koivuja nähty jo aivan tarpeeksi blogeissa, vai vieläkö ne jaksaa kiinnostaa taustana?

EOS 550D 288 006 MEOS 550D 288 099 MEOS 550D 288 036 MEOS 550D 288 080 M
| Top - Vero Moda | Cardigan - H&M | Jeans - Mango | Shoes - zjp | Bag - Longchamp |

1 kommentti :