yesterday morning

EOS 550D 286 001 M EOS 550D 286 005 M 

Eilisen kiireettömän vapaapäivän piti alkaa ihanilla kaurabanaani-pannareilla ja keskipäivän treenillä. Pannareiden reseptiin lisäsin taas jugurttia, minkä olen hyväksi todennut parit viimekerrat, mutta mitä nyt tapahtuikaan... Pannareista tuli niin pehmeitä, että niiden kääntämisestä tuli vain tappelua ja meinasi vähän mennä hermot englannin novellianalyysinkin kanssa. Hyvän makuisiahan ne ehjät oli kuten aina, mutta ensikerralla luotan taas omaan reseptimuunteluuni! 

Tämä päivä on mennyt taas aivan vain rentoutuessa, enkä oikein edes tiedä mihin aika on kadonnut. Huomiseksi riittää taas tehtävää, että saa uuden viikon kunnolla käyntiin. Nyt jatkan rentouttavaa iltaa uuden reseptikokeiluni, marjamuru-paistoksen kanssa. Rentouttavaa ensimmäistä lokakuista lauantaita!

Yesterday started with my favourite breakfast oats-banana pancakes with fruits. After that I went to gym for a good training. I have tested to add some youghurt to pancake dough but yesterday something went wrong.. Next time I'll do some pancakes, I'll rely on my own recipe!

Today I haven't done anything but relaxed all day long. It feels like time is running and I have alot to do for tomorrow again. Now I'll continue relaxing this saturday evening with a new recipe of healthy berry dessert! Have a relaxing night! 

3 kommenttia :

  1. Voitko tehdä postauksen sitten siitä marja-muru jutusta? :)

    VastaaPoista
  2. äää ihana blogi:-)
    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista