Black & touch of red

EOS 550D 293 181 M

Eilinen torstai oli aivan yhtä harmaa, kuin sää näiden kuvien ottohetkellä. Vesisade kasteli läpikotaisin, ja ihmettelin miten järkeni ei riittänyt siihen asti, että veden pitävä takki olisi päätynyt päälle. Mikään ei ole tuntunut pitkään aikaan paremmalta kuin lemon-macaron tee fysiikan ja matikan tuntien lomassa, tai se, kun tiesi että ei tarvitse astua enään jalallakaan ulos, kun vihdoin pääsin kotiin. Syksyinen masentuneisuus alkaa vahvasti nostaa päätään kaiken positiivisen energian keskeltä, mitä minulla on normaalisti niin paljon enemmän, kuin negatiivista. Olen sellainen ihminen, johon valo vaikuttaa niin hurjasti, että itseänikin ihmetyttää.

Kuvat ovat Helsingistä arkistojen kätköistä parin viikon takaa, jolloin tuuli kovaa ja ilma oli aivan jäätävän kylmä. Lumisade yllätti meidät myös, joka tuntui hieman oudolta. En nimittäin muista milloin olisi satanut lunta viimeksi Helsingissä käydessäni! Päälle päätyi kyseisenä päivänä nahkahame pitsitopin ja ohuen neuletakin kanssa, joka osottautui liian kylmäksi valinnaksi. Muistan edelleen sen tunteen, kun käveltiin illan hämärtyessä kylmissämme pitkin keskustan katuja etsien vapaata pöytää jostain kivasta kahvilasta ennen elokuvaa. Etsiminen kannatti, sillä taisin löytää pari uutta lempikahvilaa Helsingistä!

EOS 550D 293 147 MEOS 550D 293 300 M EOS 550D 293 249 MEOS 550D 293 014 M
| Skirt - H&M | Top - BikBok | Cardigan - Primark | Shoes - Converse | Bag - Longchamp |

5 kommenttia :

 1. Ihanan kaunis ja selkeä ilme tällä blogilla! Myös kuvista hurjan iso plussa, upeita :) Löysin Oulun bloggaajista tänne, ja jään seurailemaan!

  VastaaPoista
 2. Bongasin tän linkin sieltä oulun bloggaajien fb-sivulta ni pitihän se heti tulla kurkkimaan tänne :) Täytyy sanoa että ompa aivan ihana blogi! Tykkään tosi paljo ku on niin isoja ja tarkkoja kuvia!♥ Ja tuo sinun tyyli on kans kiva ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä teidän kommentit piristää niin paljon<3 kiitos!

   Poista
 3. liityn ehdottomasti kyllä lukijaksi <3 Upeita ja laadukkaita kuvia blogi täynnä!<3

  VastaaPoista