Faux fur vest

Fur vest

Jo tapani mukaan tui tehtyä taas pieni kollaasi yhden vaatekappaleen ympärille, jonka menevä aukko löytyisi vaatekaapistani. En tiedä, olenko tässäkin asiassa hieman jäljessä, mutta täydellisen tekoturkiksen näkemisen jälkeen tiesin, että tuosta on karvaliivi saatava! Karvaliivi on omalla kohdallani sen verran räikeä asuste, että halusin pitää muun asukokonaisuuden simppelinä, tuttuna ja turvallisena minuna itsenään. Nahkahousut yhdistettyinä nilkkureihin, valkoiseen sifonkipaitaan ja ruusukultaan on sopivan klassinen omaan makuun karvaliivin kanssa. Vaaleanruskea hattu olisi vielä täydellinen piste iin päälle, mutta sitä ei ainakaan vielä löydy omasta kaapistani! Löytyykö teiltä havaintoja tuon värisistä hatuista? 

Talvi-kollaaseja on pyydelty, ja ajattelin  tänään vapaan illan kunniaksi tehdä muutaman kollaasin luonnoksiin mm. joululahja ideoihin ja omiin must-to-have asioihin. Nyt otan kuitenkin fysiikan kirjan käteen ja irtokarkit viereen, loppuilta on hyvä käyttää opiskelulle!

3 kommenttia :

 1. Ihana tuo karvaliivi, ja kauniin asukokonaisuudenkin olet rakentanut sen ympärille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko saada tuollainen karvaliivi itselleni! Tuon asun pukisen sen kanssa enemmän kuin mielellään! :)

   Poista
 2. Täällä toinen joka haluais karvaliivin niin paljon! :D Ei oo vielä löytyny täydellistä yksilöä.... Tosin musta tuntuu että mä en osais koota sen ympärille mitään asuja :DD

  VastaaPoista