Few weeks ago

EOS 550D 292 151 M

Kuvia ajalta, kun lehdet omasivat kauneimmasta kauneimman ruskan eikä lämpömittari ollut laskenut paljoa kymmenen asteen alapuolelle. Viimeiset kuvat syyslomalta Helsingistä siis! Helsingissä ollessa tuntui, että hattu sopi paremmin kuin hyvin jokaiseen asuun mitä mietin päälle, mutta pakko oli kuitenkin rajoittaa. Kyseisenä päivänä päälle päätyi Zaran mustavalkoinen hame, jota olin ehtinyt himoitsemaan jo pidempään. Punainen huulipuna oli juuri sopiva säväys asuun, hattua unohtamatta!

Syysloma oli aikaa, jolloin valoa vielä riitti, mutta sen vähenemisen huomasi päivä päivältä. Nyt mennään jo marraskuussa, ja valon kaipuu alkaa olla suuri. Mutta koska valon vähyydelle ei voi tehdä muuta kuin varata lennot etelään, positiivinen ajattelutapakin auttaa pitkälle. Eilen kun tuli oltua liikkellä taas vaihteeksi täydet 12 tuntia, ei sadetta ja harmautta ehtinyt edes ajatella. Eiköhän tällä tekniikalla, lämpimillä juomilla ja niillä rauhallisilla illoilla selvitä loppuun asti tämä pimeä jakso! 

EOS 550D 292 054 MEOS 550D 292 167 MEOS 550D 292 117 MEOS 550D 292 031 MEOS 550D 292 148 M| Skirt - Zara | Top - Tiger of Sweden | Jacket - H&M | Shoes - zjp | Hat - H&M | Scarf - pieces |

5 kommenttia :

 1. siis vauuu! ja vielä kerran vauu! <3 IHAN HUIKEITA KUVIA! ihana syksyinen väriloisto- voi kunpa ulkona näyttäisi vielä tuolta <3 ja näytät ihan älyttömän tyylikkäältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos kuuluu ihanalle poikaystävälle<3 Täälläkin kaipaillaan tuota ruskaa, ja kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Emilian kans samaa mieltä!!!! Upeita kuvia ja koko tämä sinun blogi hipoo täydellisyyttä. Niin selkeän raikas ja kaunis, niinkuin itse kirjoittajakin! <3 Söpö olet ja olipa kiva jutella blogi-illassa ja räpsiä kuvia ;) Huomasin facessa, et meillä pari yhteistä tuttua...hmm, mahdatkohan tuntea mun siskonkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä teidän kommentit sulattaa mut<3 kiitoskiitos!! Riippuu hieman kuka on tämä sun sisko, paljon mahdollista! :)

   Poista