GOOD MORNING FROM PARADISE

EOS 550D 309 405-1

Hyvää huomenta täältä paratiisisaarelta, jossa käynnistyi juuri toiseksi viimeinen päivämme ennenkuin palataan kotiin. Vaikka matka onkin ollut kahden viikon mittainen, tuntuu ettei ehtinyt tehdä läheskään kaikkea mitä olisi halunnut. Loman päätarkoituksena oli rentoutuminen, joka on todellisesti hoidettu ihan vain oleskelemalla ja nauttimalla, mutta niin paljon on vielä asioita, joita on pakko tulla kokeilemaan myöhemmin tänne! Kirjoittelen teille muille mauritiukselle matkaaville enemmän vinkkejä tekemisistä, hotellista yms asioista, joista voisi olla hyötyä kun matkaa suunnittelee, sitten kun olen taas tukevasti jalat suomen maankamaralla. 

Heräsin tänään viideltä aamulla katsomaan kaunista auringonnousua, ja istuttiinkin aivan ensimmäisinä aamiaispöydässä, valmiina päivään. Kävin juuri kokeilemassa vesihiihtoa ensimmäisen kerran elämässäni, ja sitä on pakko mennä harjoittelemaan lisää heti lounaan jälkeen, ja toivon että saisin hieman videotakin tänne teille! Ihanaa vuoden 2014 viimeistä viikonloppua teille! 

EOS 550D 309 412-1 EOS 550D 309 399-1

1 kommentti :

  1. oi ihanan näköstä! Mullekki kelpais täl hetkellä olla jossain muualla kuin täällä loskassa mut maaliskuussa sitten x)

    VastaaPoista