Mauritiuksen aarteita

EOS 550D 311 146-1 EOS 550D 311 165-1 EOS 550D 311 035-1 EOS 550D 311 207-1 IMG_2639-1

Herkullisia hedelmäjuomia, kuvan kauniita auringonnousuja ja -laskuja, erinomaista ruokaa, tuoreita hedelmiä, aasialais/intialaista ruokaa, lämpöä, lämmintä vettä, uusia kokemuksia..

Tiistai-illan kunniaksi pientä throwbackia joulukuulle, kun lomailimme kuvan kauniilla, trooppisella Mauritiuksella! Matka oli todella ikimuistoinen, ja uudestaan täytyy ehdottomasti päästä Mauritiukselle vielä joskus. Kaikki ruuasta maisemiin oli hyvää, miltei erinomaista, eikä tämänkään vilukissan tarvinnut palella. Todellinen lomailu tuli tarpeen keskellä vuoden pimeintä jaksoa, eikä kiire ollut kuin aamiaisen jälkeen varaamaan allastuoleja.

Varastossa olisi matkalta vielä vaikka kuinka paljon kuvia ja videoita, joista ainakin snorklaus-videota voisi editoida tänne sopivaksi! Vaikka talven rakastaja olenkin, matkasta alkaa olemaan jo sen verran aikaa, että ottaisin mielelläni uuden meno-lipun Mauritiukselle, ja vaikka kiertelisin muitakin Intian valtameren paikkoja. Ehdottomasti kaikille kykeneville käymisen arvoinen paikka♥ 

Löytyisikö kiinnostusta vielä esimerkiksi vinkki -postaukselle Mauritiukselta?

2 kommenttia :