HERKKÄIHOISEN PARHAAT KAVERIT

EOS 550D 334 159-1

Halusin tulla vinkkailemaan teille mun suosikki kasvojen putsareista! Ostin nämä kyseiset jättikokoiset pullot vuosi sitten Hulluilta Päiviltä, ja sieltä tai lentokentältä tulen varmaan vastaisuudessakin ostamaan. Hyvällä tarjoushinnalla ostettaessa näin isoissa pulloissa hinta ei ole enään myöhemmin kirpaissut, sillä olen saanut kaiken sen näiltä tuotteilta, mitä odotinkin!

Pesugeeli on herkälle iholle kuin tehty. Kaikki aikaisemmat kokeilemani geelit ovat olleet enemmän tai vähemmän kuivattavia, ja ihoa on kiristänyt aivan kauheasti aina pesun jälkeen. Olen kokeillut myös apteekin tuotteet ja lumenen geelit läpi, muttei yksikään ole auttanut tarpeeksi ongelmaan. Lisäksi omistin ennen ihon, johon epäpuhtauksia syntyi suht helposti. Väitän, että myös näillä oikeilla pesuaineilla jotka ovat tarpeeksi hellävaraiset herkälle iholleni, on osuutta ihoni kunnon paranemiseen. Toki runsas vedenjuonti on myös auttanut, mutta liikaa pesevät pesuaineet on todella petollisia iholle.

EOS 550D 334 160-1

Kasvovesi on ollut pitkään se aine, mitä olen käyttänyt silloinkin kun pesugeelin käyttö kuivatti liikaa. Nykyään kuitenkin kun pystyn pesemään jokaisena iltana kasvot geelin kanssa, joten kasvovesi on käytössä lähinnä aamuisin juuri heräämisen jälkeen rai jos iho tuntuu erityisen likaiselta. Ihana kasvovesi viilentää sopivasti ihoa ja herättelee unihiekat silmistä. Tällä ja vanulapulla pyyhkimisen jälkeen on hyvä levittää rasva puhtaalle iholle! Monet kokeilemat kasvoveteni on myös olleet liian voimakkaita, mutta uskalsin kerrankin ottaa herkälle iholle tarkoitetun kasvoveden ja kyllä kannatti. Itse en omista ainakaan vielä saman sarjan kasvorasvaa, mutta enköhän senkin vielä joskus kokoelmiini osta!

Kaikille teille joilla on herkkä, kuiva ja vielä ajoittain oikukas iho, voin suositella näitä kasvojenpuhdistus aineita! Jos isojen pullojen ostaminen hirvittää, esim. sokokselta ja Stockmannilta saa varmasti testereitä mukaan, että saa ensin testailla. Haluaisitteko kuulla myöhemminkin vinkkejä mun suosikki tuotteista? ps. Tämä ei ole millään tavalla yhteistyöpostaus, halusin vain vinkata hyvistä tuotteista :-)


EOS 550D 334 162-1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti