PARASTA HENKISTÄ PALAUTUMISTA

EOS 550D 342 058-1-tile

Kiireisenä ihmisenä kaipaan usein nopeita palautuskeinoja varsinkin henkisesti. Kouluviikot ovat usein rankkoja pitkien päivien, aikataulutuksien ja opiskelujen kannalta, joten varsinkin koeviikkojen jälkeen haluan kunnolla rentoutumista.

Minulle paras keino on se että lähtee kotiseinien sisältä ulos. Joskus pienikin aika riittää, esimerkiksi kahvilla istuskelu kaikessa rauhassa, pari päivää poikaystävän kotona tai yö vieraassa kaupungissa, kunhan ajatukset saa muualle. Pitempien rankkojen ajanjaksojen jälkeen kaipaan usein ulkomaille, sillä kunnolla nollautuminen voi olla hankalaa koti-suomessa.

Paras vinkki kesään nopeaan henkiseen palautumiseen on kuvissakin näkyvä kuvan kaunis mökkimaisema. Nuorempana en osannut arvostaa ollenkaan kauniita järvimaisemia, mutta poikaystäväni kautta olen oppinut rakastamaan tätäkin maisemaa aivan uudella tavalla. Niin rauhoittava! Mikään ei toimi paremmin pitkän työviikon jälkeen kuin saunominen pitkän kaavan mukaan, uiminen raikkaassa järvivedessä, hyvän ruuan syöminen ja läheisten läsnäolo. Ah, suomen kesä on niin ihana <3

EOS 550D 361 054-1 EOS 550D 361 004-1 kk

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti