SOON: BERLIN

berlin

Maanantai, pieneltä Rovaniemen reissulta kotiuduttu! Ettei vaan pääsisi tylsyys iskemään keskellä kesälomaa, seuraava pikku loma häämöttää jo aivan parin päivän päässä. Varattiin matkat Berliiniin jo jokin aika sitten, ja siitä asti olen ahkerasti lisäillyt kuvia Pinterestin Berlin -kansioon, tutkinut blogeista vinkkejä, kirjaillut hullun paljon osotteita ja ravintoloita yms ylös pieneen muistikirjaan ja merkinnyt omalle tripadvisor tililleni ne paikat, joihin on pakko päästä käymään.

Berliini on meille kaikille aivan uusi lokaatio, vaikka aikamoinen määrä eri paikkoja onkin tullut koluttua. Ennen Berliini ei ole herättänyt minkäänlaisia "pakko päästä" refleksejä, kunnes vilkaisin enemmän kuvia kaupungista ja kaupungin hintatasoa! Se, miksi minä haluan matkustaa tälläkertaa juuri Berliiniin on juurikin edullisen hintatason, kauniiden maisemien, trendikkään kaupungin, hyvän ruoan/juoman, nähtävyyksien sekä hyvien ostosmahdollisuuksien syytä!

Uskon, että siellä ruudun sillä puolella on paljonkin ihmisiä jotka olette käyneet Berliinissä. Toivon, että avaisitte hieman sanallista aarrearkkuanne kommenttiosioon, kaikki vinkit nähtävyyksistä ruokaan, juomaan ja ostoskatuihin Berliinissä ovat kullan arvoisia ;-) Ihanaa maanantain jatkoa!

1 kommentti :

  1. hihii, berliini on kyllä kiva! oltiin pari vuotta sitte siellä käymässä ja aiheeseen liittyen löytyy pari postausta, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa :)

    http://annart-meandmyself.blogspot.fi/2013/07/in-berlin-part-1.html
    http://annart-meandmyself.blogspot.fi/2013/08/in-berlin-part-2.html

    VastaaPoista