BACK IN BUSINESS

EOS 550D 380 243-1-2
Back in business! Eilen oli viimeisen tämän syksyisen YO:n aika ja nyt voi huokaista vihdoin helpotuksesta! Kemian laskut alkoi kirjaimellisesti tulla korvista ulos lukemisen loppuvaiheessa, joten kaikki muu tuntuu todella virkistäviltä! Ihanaa palata normaaleihin rutiineihin takaisin ja panostaa blogiinkin aivan eri tavalla. Reseptejä, kuulumisia, sisustuspostauksia, meikkihöpinöitä, asukuvia ja kaikkea mahdollista luvassa! Haluaisin myös kovasti kokeilla kahdella kielellä kirjoittamista ja videoiden kuvailua, katsotaan mitä keksin! 

Haluan myös kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita siellä ruudun takana! Vaikka bloggailuun ei ole jäänyt yhtä paljoa aikaa kuin haluaisin, niin silti kävijä- ja lukijamäärät on noussut syksyn aikana hurjasti. Kiitos kuuluu teille  Haluaisin kysyä olisiko teillä jotain postaustoiveita? Muutamia olen kommenteista jo bongaillutkin, mutta lisää kaipaan aina ;-) Entö olisiko teillä kiinnostusta kysymyspostaukselle? Palataan normaalien postausten kanssa huomenissa, ihanaa lauantai-illan jatkoa!

EOS 550D 380 244-1-2

8 kommenttia :

 1. Ihana tuo työpöytä-nurkkaus! Ehdottomasti videoita ja ihan perus lifestyle-postauksia :) Päivä kuvina, suosikkeja tai muuta vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tulossa! Päivä kuvina postauksen tein kesällä, mutta uusinta kuulostaisi hyvältä! Työpöytä nurkkaus on ehdoton suosikki huoneessani :-)

   Poista
 2. Joo, ehdottomasti kysymyspostausta! Olisi kiva tietää susta lisää. Ja muina toiveina videoita ja my day kuvina. :)

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista
 3. Vau, ihanat kuvat! Reseptit ja asukuvat on aina kivoja ja inspiroivia, video taas ois aika huikee! Vaikka ihan asu kuvattuna videolle jos ei mitään vlogia halua kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vlogin kuvaaminen olisi varmaan hieman haastavaa, mutta jonkunlaisia videoita haluan kyllä oppia tekemään! Asuvideo voisi olla toteuttamisen arvoinen. :-)

   Poista
 4. Meikkiaiheiset postaukset voisi olla kivoja tai postaus vaikka sun tulevaisuudensuunnitelmista tai vaatekaapin sisällöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon vinkeistä, ehdottomasti laitan toteutukseen! :-)

   Poista