FOLLOW ME & PINJAFIN.COM

EOS 550D 378 060-1-2-3

En ole kirjoitellut ikinä blogin seuraamis mahdollisuuksi, joten ajattelin listata ne vihdoin samaan postaukseen! Haluan tehdä blogini seuraamisen mahdollisimman helpoksi ja jos jokin mielestänne tärkeä kanava puuttuu niin eikun vain kommenttia tai sähköpostia niin asia järjestyy. 

Ihan ensimmäisenä haluan kertoa uudesta osoitteestani, joka on Pinjafin.com ! Oman domainin hankkiminen on ollut jo pitkään haavelistalla ja viimeviikon lopussa osoite alkoi vihdoin toimimaan. Alunperin ostin domainin wordpress alustaa varten, mutta koska päätin jatkaa ainakin vielä vanhalla tutulla niin päätin lisätä osoitteen tänne, Vanhasta tutusta pinjafin.blogspot.fi osoitteesta on myös suoraohjaus tänne uuden osoitteen puolelle :-)

Tein samaan syssyyn myöskin Facebook -sivut blogilleni! Päivittelen sinne tiedon uusista päivityksistä ja satunnaisia muita kuulumisia ja ilmoitus asioita. Facebook -sivuille pääset tästä

Vanha tuttu Bloglovin on henkilökohtaisesti eniten käytössä, ja se onkin kaikista kätevin mahdollinen seurausmuoto, jos haluaa vain postaukset listalle. Blogin bloglovin sivulle pääset tästä.

Instagramiin päivittelen usein myös tiedon uusista postauksista sekä jokapäiväisen kuvia arjen keskeltä! Instagram tilini löytää nimimerkillä @Pinjafin sekä tiliä pääsee katsomaan tästä.

Snapchatista minut löytää halutessaan käyttäjänimellä pineprincess. Sinnekin päivittelen jokapäiväistä arkea! Pinterestistä taas löytää hurjasti inspiraatiokuvia nimimerkin Pinjafin takaa, olen aivan koukoussa pinterestiin! Pinterestiin pääsee tästä

Bloggerin kautta seuraaminen onnistuu myös sivubannerista löytyvän "liity tähän sivustoon" linkin takaa.

I have told you hardly anything about following me on social media services. Now I have a list of options! First I have to tell something about new adress which is Pinjafin.com ! Old pinjafin.blogspot.com works normally too and posts upgrade on Bloglovin (link) and blogger like earlier! I did a Facebook page for my blog and you can find it here! I'll update there all my new posts and some random pics/lately feelings! You can also follow me on Instagram (link) with name @Pinjafin, from there you'll find everyday pictures and notice new posts. I also have Snapchat (name: pineprincess) and Pinterest (link here). Feel free to follow! Have a nice day :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti