NEW LAYOUT

EOS 550D 375 364-1

Täytyy sanoa että nyt olen iloinen! Kirjoittelin eilen myöhään illalla hieman hädissään postauksen, jossa kerroin kuinka pitkään työstämäni ulkoasu ei toiminutkaan ollenkaan tässä oikeassa blogissani, sillä olin saanut koko HTML-koodin aivan sekaisin. Päätin nukkua yön yli ja yrittää uudestaan aamulla, ja jollain ihmeen kaupalla sain uuden layoutin toimimaan! Ehkä pieni avunpyyntö postaus auttoi ;-)

Yläpalkista aukeaa nykyään About me -sivu, jossa kerron itsestäni, blogistani sekä esimerkiksi käytössä olevasta kamerakalustosta. Follow -valikon takaa löydätte suorat osoitteet mahdollisiin seurauskanaviin ja Outfits sekä Recipes -linkeistä avautuu lista postauksista näiden kategorioiden takaa. Viimeisestä valikosta Categories -linkin takaa löydätte kaikki blogini tunnisteet, ja näin selauksen täytyisi olla helpompaa ja mukavempaa.

Nyt on ihanaa jatkaa bloggailua uudella ja ehjällä ulkoasulla. Pieniä hiontoja vaille valmis ulkoasu tuntuu erittäin hyvältä pitkästä aikaa. Kyllä tämän koodin kanssa saatiinkin tapella, huh! Mitäs siellä pidetään muutoksista? :-)

2 kommenttia :

  1. About me - kohtaa ei pääse lukemaan, se ohjautuu sun testiblogiin eikä sinne oo lukuoikeutta :-(

    VastaaPoista