PANCAKES WITHOUT RELAXING

EOS 550D 382 074-1

Viikonloppu tarkoittaa minulle sanana juuri niitä kliseisiä pitkiä ja rauhallisia aamuja, salilla käyntiä, hyvää ruokaa, rentoutumista, uutta energiaa seuraavaan viikkoon ja ehkä hieman opiskelua. Pannukakut ovat säilyneet viikonlopuissani myös alkusyksyn, mutta juuri ne inspiroivimmat kuvauspäivät vaihtui kotona istumiseen ja ainoat kuvat mitä kameraan tallentuu ovat näitä räpsyjä, joista se oikea tekeminen ei ehkä välity teille. Ehkä haluan hieman paeta tätä yksitoikkoista arkea? 

Viikonpäästä tämä urakka on onneksi ohi tämän syksyn osalta! Odotan jo todella paljon lokakuuta johon sisältyy syysloma, ehkä Helsingissä piipahtamista, normaaleja treenirutiineja, paljon kaivattua inspiraatiota ja enemmän sisältöä blogiin! Haluan kehittyä valokuvauksessa, opetella photoshopin salat ja olla menossa enemmän kuin syyskuussa. 

Tekstikentän avaaminen tuntuu kerta kerralta vaikeammalta, kun elämässä ei vain yksinkertaisesti tapahdu mitään. Reheellisiä fiiliksiä on näkynyt tänä syksynä enemmän kuin ehkä yleensä, onko se teitä hyvä vai huono asia? Ehkä näihin tunnelmiin ei tarvitse palata muutamaan kuukauteen ;-D Ihanaa sunnuntain jatkoa 

EOS 550D 382 065-1EOS 550D 382 058-1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti