DECORATION INSPIRATION

Home Favorites


Olen viime aikoina innostunut aivan uudella tavalla taas sisustamisesta. Sisustus on ollut aina lähellä sydäntä ja asia, johon kiinnitän paljon huomiotani. Oman huoneeni sisustus on ollut jo pitkään mieleeni mutta pieni tyylin muutos on alkanut pikkuhiljaa houkuttelemaan! Tällä hetkellä sisustuksessa houkuttelee eniten maanläheiset sävyt tuomassa lämpöä, valkoinen antamassa avaruutta, turkoosi raikastamassa yleisilmettä, puu antamassa persoonallisuutta, lasi kirkastamassa sävymaailmaa, musta ja harmaa antamassa särmää sekä pehmeät materiaalit tuomassa kodikkuutta. Kokosin kollaasin muotoon tämän hetkisiä erityisiä suosikkeja sisustuksen saralta, ja aika minun näköiseltä tuo kollaasi näyttääkin. Mitään suuria tyylin muutoksia ei ole siis havaittavissa!

Astioissa ja tekstiileissä olen ehdottomasti sitä mieltä, että laatuun kannattaa panostaa. Rakastan Iittalan astioita ja niiden keräilyä onkin tullut jo aloiteltua. Sain myös kauan kaivatut ihanat Taika-mukit ystävältäni lahjaksi, täydellinen lahja tällaiselle sisustusfriikille Kalusteissa taas klassinen vaalea toimii paremmin kuin hyvin, tekstiileillä on niin helppo tuoda persoonallisuutta ja pientä vaihtelua!

Mitä pidätte ajatuksesta jos kirjoittelisin useamminkin sisustuspostauksia? Sisustus on aina ollut osa minua ja mielellään näitäkin juttuja jakaisin teidän kanssanne! :-) 

1 kommentti :

  1. Sieltä löytyykin kollaasista vaikka mitä kivaa! Taikamukin ottaisin heti! :D

    VastaaPoista