Heritage Swarovski

Yhteistyössä Indiedays & Instrumentarium _A310135muok
23184868561_1ffd163035_o-horz

Indiedays Inspiration -päivässä oli esillä upeampaakin upeampi Instrumentariumin Heritage Swarovski -kehysmallisto, jota päästin kokeilemaan. Ennakko-odotukset kehysmallistosta oli jotain aivan muuta, kuvittelin mielessäni joulukuusi -fibat omaavista kehyksistä, mutta taisin olla tälläkertaa pahasti väärässä! Kehyksistä huokui tyylikkyyttä, enkä varmasti ollut ainoa yllättyjä. Kehykset ovat tehty ensiluokkaisista materiaaleista, joten kehysten laatu on todella korkea. Kehykset saapuvatkin Instrumentariumin syksyyn yksinoikeudella!
Instrun pisteen työntekijät tutkailivat kasvojen mallit ja ehdottivat kokeiltavia kehyksiä. Iskettiin Roosan kanssa samat kehykset naamalle, Roosa mustana, minä ruskeana ja kumpikin taisi ihastua oikein kunnolla näihin kehyksiin!

Tähän väliin voisin sanoa, että onneksi omistan silmälasit. Käytän päivittäin piilolinssejä, mutta välillä kouluun lähdetään lasit päässä joko ärtyneiden silmien vuoksi, laiskuuden takia tai ihan vain antamaan kehystä kasvoille. Tämän kehystestauksen jälkeen onkin pakko ottaa askel kohti Instrua ja käydä sovittelemassa pitkästä aikaa uusia kehyksiä, ettei vain vanhat rupeaisi kyllästyttämään ;-) Kehykset antavat hurjasti kasvoille ilmettä ja koko olemukselle ryhtiä, joten miksi omistaa vain yhdet lasit yhtä-aikaa! Silmälasit ovat kuitenkin yhä useamman henkilön tärkein asuste nykypäivänä!

Hintataso pääsi myös yllättämään edullisuudellaan. 14 vuoden kokemuksella tiedän silmälasien kaliit hinnat, jos haluaa laadukkaat kehykset, mutta onneksi Heritagen Swarovskissa hinnat eivät kirpaise. Suosittelen lämpimästi vilkaisemaan kehysmalliston esimerkiksi tästä linkistä ja kokeilemaan kehyksiä aivan itse, kaikkihan haluavat omaan elämäänsä pienen palan luxusta ;-) Et tule pettymään

_A310128muok

Pictures: Tim Kiukas

2 kommenttia :

  1. Ooh! Kaikki nuo kehukset vaikuttaa ihanilta. Autokoulu on hyvä syy hankkia uudet lasit, kun vanhat eivät meinaa pysyä nokalla. 😏☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehykset on kyllä ihania <3 Niinhän se on, kyllä lasien täytyy pysyä nokalla ;-D

      Poista