Breathtaking Winter

IMG_4346

En ole pitkään aikaan kirjoitellut mitään fiilis-tyyppisiä postauksia joten ajattelin nyt olevan oiva aika sellaiselle. Kuten olette varmasti huomanneet, bloggeria ei ole tullut avattua aivan yhtä tiheästi kuin ennen. En ole ollut kuviin täysin tyytyväinen ja tekstiä on ollut hankala tuottaa, lisäksi olen ollut hukassa ulkoasun kanssa, ja ehkä myös hieman itseni kanssa aika-ajoin.. Inspiraation puutosta tämä ei ole, vaan yksinkertaisesti sitä kuuluisaa ajan puutetta. Tai no, onhan minulla aikaa, en vain ole osannut hyödyntää sitä oikein..

Rakastan talvea yli kaiken, sitä en kiellä, mutta joku on vienyt energiani aivan nolliin viime viikkoina.. Suurin veikkaukseni on tätä pimeyttä kohtaan. Joka vuosi sen pimeyden huomaa, mutta monena vuonna olen ottanut jossain kohti syksyä lennon aurinkoon pimeyttä pakoon, mutta tänä vuonna koko talvi menee kuitenkin Suomessa! Pimeydestä selviää kuten muinakin vuosina, mutta entä kun klo16 tuntuu että kello on kahdeksan illalla.. Lisäksi tekemistä olisi niiin paljon, että usein ahdistun tekemisen määrästä ja lysähdän väsyneenä sängylle.

En ole jaksanut ottaa stressiä blogista. Materiaalia olisi vaikka muille jakaa, mutta aika ei ole tahtonut aina riittää sen työstämiseen. Tehtävää olisi kertauskursseista lähtien eikä hommaa ole helpottanut että YO-lukeminen on jo aloitettu ja töitä on vielä tekemättä reilusti. Otin vielä kunnianhimoisen tavoitteen saada kaiken tehtyä ennen kunnolla joululomille jäämistä. Viimeisimmät illat olen kuitenkin jo kyttäillyt aikaa, milloin ehtisin työstää blogia. Väkisin en materiaalia halua tuottaa, sen kyllä huomaa heti laadustakin! Eiköhän tämä tästä taas lähde, viimeistään kun kalenteri näyttää hieman tyhjemmältä! :-) Palataan jouluisten fiilisten kera..

IMG_4279 IMG_4297

2 kommenttia :

  1. Moii! Oletko tehnyt postausta Oulusta yleisesti, millainen asuinpaikka se on? Olen haaveillut Ouluun muuttamisesta jo pitkään ja nyt se näyttää jopa realistiselta, sillä haen sinne opiskelemaan. En ole koskaan käynyt Oulussa, mutta olen saanut siitä tosi hyvän vaikutelman kuuntelemalla muiden juttuja siitä. Aina vois kuitenkin kuulla lisääkin! :) Taidan jäädä jo ihan pelkästään sun kotikaupungin takia seurailemaan tätä blogia ja nauttimaan kuvamateriaalista ja mahdollisista Oulu-hehkutuksista. Olet talven ystävä, kuten minäkin, joten myös Oulun talvista olisi kiva tietää, kuinka lumisia ja pitkiä ne ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos hurjasti kommentista. Aloitan uuden vuoden puolella postaussarjan Oulusta ja aloitin jo luonnostelemaan tekstiä juuri noista askarruttavista asioista joita mietit! Toivottavasti löydät tiesi postaukseen kun sen julkaisen <3

      Poista