HIGHLIGHTS OF 2015


En ikinä arvannut kuinka kauan yksien kuvakansioiden läpikäymiseen voi upota aikaa! Olen ehkä maailman huonoin organisoiman kuvakansioitani ja poistelemaan kuvia, joten sen välttämiseksi että kone raukka olisi aivan tukossa, arkistoinnit löytyvät ulkoisilta kovalevyiltä. Huh, yksi uuden vuoden lupaus voisikin olla käydä jokainen kuvakansio läpi ja hoitaa arkistoinnit paremmin tästä lähtien.. Nyt kuitenkin ensimmäisen vuosikatsauksen osan pariin!

EOS 550D 311 264-1-tile copy

Tammikuu:

Vuosi alkoi kotiin paluulla Mauritiuksen lämmöstä, ja muistan edelleen sen kuinka hyvältä tuntui olla pitkän matkan jälkeen taas kotona. Koulun alku ei edes haitannut ja odotin vanhojen tansseja kuin kuuta nousevaa. Vietettiin paljon aikaa yhdessä poikaystäväni kanssa koko loman kestäneen erossa olon jälkeen. Lähettelin myös hurjan määrän erilaisia kesätyöhakemuksia ympäriinsä.

Helmikuu:

Vanhojen tanssit koitti vihdoin, vaikka en omistanutkaan kermakakkumekkoa ja meikin tein itse aamulla, tanssit olivat minulle hurjan suuri asia ja olen edelleen niin kiitollinen mahdollisuudesta. Pitkä aikainen unelma tanssia vanhat poikaystävän kanssa kävi toteen, eikä Ouluhallissakaan oltu yhtään hullummilla paikoilla tanssimassa. Ilta huipuntui vielä kolmen ruokalajin illalliseen ystävien kanssa Oulun suosikki ravintolassa ja tottakai vanhojen jatkoihin. Huh, oli päivällä pituutta! Helmikuun lopussa suunnitelmat alkoivat kovasti kurkottamaan hiihtoloma viikkoa kohden..


EOS 550D 322 Wanhat 13.2.2015 063-1

Maaliskuu:

Maaliskuu alkoi tapansa mukaan viikolla Ylläksellä! Hiihtolomaviikko on ollut jo pitkään talven kohokohta ja viimevuosina olen saanut onneksi poikaystävänkin mukaan. Säät taisi suosia vuonna 2015 hieman paremmin kuin edeltäjänä, josta oltiin hurjan iloisia. Kuukausi jatkuikin odotellen kevättä.. Maaliskuussa varmistui myös kesän työpaikat, nimittäin sain yllättävän viestin Kalevan kesätyöhön hyväksymisesta, hyvä jos edes muistin hakemusta sinne lähettäneeni! Loppukesäksi sovinkin työt tuttuun ja turvalliseen puutarhaan <3

Huhtikuu:

Pääsiäisloma oli pitkä, aloittelin kunnolla ajokoulua ja kuun lopulla lähdettiin pyörähtämään Turussa musiikkilukiopäivillä. Keikka Logomossa jäi erityisen hyvin mieleen sen huikean fiiliksen vuoksi, kun ihmiset tulivat tanssimaan lavan eteen. Vietettiin myös toista vuosipäivää poikaystäväni kanssa ja opiskeltiin hurjaa tahtia kesäloman kimmellys horisontissa.

  EOS 550D 361 054-1-tile copy

Toukokuu:

Ensimmäiset vuorot puutarhalla, lämpimät säät, onnelliset fiilikset, vappu, ystävän 18-vuotis syntymäpäivät, äitienpäivä, paljon pyöräilyä, viimeinen koeviikko ennen kesää, huikeat 20-luvun teemajuhlat, ensimmäiset tekonurmella pelailut ja lenkit kauniissa maisemissa. Toukokuu oli aivan yhtä ihana kuin muutkin kevään kuukaudet <3

Kesäkuu: 

Kesäkuu alkoi kahden viikon mittaisella työllä Kalevassa, joka jätti jälkensä minuun positiivisesti. Herättelin itseni nimittäin ajattelemaan tulevia opiskelu-haaveita uudestaan, kuvailin hurjasti kuvia blogiin sekä parit YO-kuvat ja nautin lomasta. Jatkoin myös töitä puutarhalla ja matkustin Savoon poikaystäväni mukana. Piipahdettiin myös rovaniemellä kesäkuun aikana, ajoin paljon autoa isäni kanssa ja suunniteltiin kesäloma-reissua perheen kanssa. Vaikka kesäkuu sisälsikin vain muutaman hassun vapaapäivän, nautin silti jokaisesta hetkestä hurjan paljon.

Jatkuu..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti