URBAN DECAY INK FOR EYES & NAKED2 BASICS

urbandecay2

Olette toivoneet meikkijuttuja enemmän tänne blogiin jo iät ja ajat, joten nyt kun kosmetiikkahöpinät on alkanut kiinnostamaan entistä enemmän, ajattelin tulla vinkkaamaan parista mulle uudesta tuotteesta! Kuvailin teille myös meikkivideota eräänä päivänä, mutta saa nähdä mitä siitä tulee ;-)

Kosmetiikkatuote taustastani sen verran, että olen aina halunnut panostaa näihin tuotteisiin jotka ovat ihon kanssa tekemisissä. Oma ihoni on niin herkkä, kuiva ja kaikenlisäksi atooppinen että laadun kanssa on saanut aina olla tarkkana. Olen kuitenkin löytänyt super hyvät tuotteet ja näistä voisin kirjoitella enemmänkin!

  urbandecayurbandecay3

Pitkän harkinnan jälkeen sain siis vihdoin meikkipussiini Naked2 Basics paletin edellisen nude-paletin loputtua. Olen ollut muutaman viikon testailujen jälkeen hurjan tyytyväinen luomivärien laatuun ja sävyt pysyvät luomilla todella hyvin! Luomiväriä onkin tullut sudittua luomille lähes päivittäin helppouden, sopivien sävyjen ja hyvän laadun vuoksi. Minunkaan ihottumaan taipuvat luomet eivät ole tykänneet huonoa näistä luomiväreistä!

Toisena uutena meikkihankintana myöskin Urban Decay -merkiltä oleva eyeliner! Edellinen eyelinerini oli aivan loppu ja Urban Decay vaikutti testaamisen arvoiselta merkiltä, joten suht nopeiden googletteluiden jälkeen "Ink for eyes" -nimeä kantava eyeliner vedenkestävänä pääsi testiin. Todella helppokäyttöinen (myös minulla, jolla ei eyelinerit tunnu olevan koskaan helppoja silmien näköerojen vuoksi..) ja intensiivinen jälki, joka kestää helposti koko päivän. Entinen eyelineri oli ehkä hieman jämäkämpää tavaraa mitä pois pesemiseen tuli, mutta pinta ratkeili ja varisi päivän mittaan, mitä tämä uusi ei onneksi tee!

Täältä lähtee siis suosittelut kummallekin Urban Decayn tuotteelle ja muitakin merkin tuotteita haluan ehdottomasti testata! Toivottavasti mielipiteet tulevat käyttöön, katsotaan milloin saan taas meikkijuttuja ulos! :-)

2 kommenttia :

  1. Hei, näin harvakseltaan blogia lukeneena kiinnitin huomiota että eikö sulla ole tapana vastata kommentteihin? :o t. harvemmin lukijaksi myös jäävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tottakai mulla on tapana vastata kommentteihin, mutta bloggerin systeemi on hieman hankala sen suhteen. Saan tottakai sähköpostin jonkun kommentista ja pyrin siihen aina vastaamaan, mutta usein homma meinaa jäädä jos juuri sillä hetkellä se ei ole mahdollista. Olen yrittänyt parantaa tässä asiassa niin paljon kuin vain mahdollista ja viimeisimpiin postauksiin olen kyllä mielestäni myös vastaillut! :-) Kiitos kommentista, ehkä tämä saa minutkin ryhdistäytymään asian kanssa ;-)

      Poista