First of Fall

fallclassics fallclassics4 fallclassics6

Rentouttavaa sateista torstaita! Että pitikin mennä kirjoittamaan yrittävästä flunssasta, täällä sitä nimittäin ollaan kolmatta päivää putkeen kuumeessa ja järkyttävässä flunssassa. En edes muista koska viimeksi olisin antanut itseni sairastaa kunnolla, joten päätin että tämän flunssan sairastan kunnolla loppuun saakka. Lukiossa tuli istuttua ehkä liiankin monta fysiikan ja matematiikan tuntia flunssanpoikasessa ja koko abivuosi meni niin stressin alla että koko kroppa päätti ilmeisesti vetää minulta voimat pois koko abivuoden edestä..

Kuvailtiin viikko sitten ensimmäistä kunnon syysasua ja voi pojat että tykkäänkin taas tuosta hatusta näin syksyn tullen! Harmi vaan, koko on yhden liian suuri ja olen yrittänyt metsästää vastaavaa tilalle, mutta ehkä syksyn tullen tärppää. Omassa päässä lyhyiden hiuksien ja hatun yhdistelmä näyttää paljon paremmalta kuin pitkien hiusten kanssa, joten tulevana syksynä hattu tulee varmasti keikkumaan enemmän pääni päällä.. Klassisen hatun kaveriksi ihanan pehmeä vesiputous -paita, simppeli nahkatakki, balleriinat ja revityt syksyn luottofarkut. Mitä pidätte asusta, iskeekö teihin yhtä lujaa kuin muhun? :-)

fallclassics2 fallclassics3 fallclassics5

Jacket / House of Brandon (gift)
Jeans / Mango
Top / Tiger of Sweden
Shoes / Vagabond

4 kommenttia :

  1. Kyllä muuten iskee ja lujaa, voisin nähä tän asun itsenikin päällä millon vain missä vain! ♥︎ Hatut on kyllä ihan mun lempparijuttuja syysmuodissa vaikka omasta kaapista vasta yksi löytyykin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään hurjan paljon! Onneksi yhdellä hyvällä hatulla pääsee pitkälle ;-)

      Poista