4 x Beauty Favorites

Ajattelin tänään kertoa pitkästä aikaa mun kosmetiikkasuosikeista, itse kun rakastan lukea muiden vastaavia postauksia! Olen hieman arka testailemaan uusia merkkejä ja tuotteita, mutta onneksi nykyään lähes jokaisesta tuotteesta voi lukea kokemuksia ennen ostopäätöstä. Tykkään pitää oman meikkiarsenaalin suhteellisen pienenä, ettei tarvitse arpoa sadan eri meikkivoiteen ja ripsarin välillä aamulla meikkiä tehdessä.. ;-D En myöskään jaksa korjailla meikkiä pitkin päivää, joten laatu on minulle todella tärkeää, niin herkän ihoni kuin pysyvyydenkin kannalta!

Chanel_Naked2 Naked_basics_2

Urban Decay Naked 2 Basics on paletti, joka on ollut meikkipussini arkimeikin kulmakivi viime talvesta saakka. Paletti on ollut käytössä arkimeikissä lähes päivittäin ja juhlameikissä hohtavampien luomivärisävyjen pohjalla, eikä paletista näy ollenkaan näin runsas käyttö! Rakastan näitä nudeja sävyjä jolla arkimeikkiin saa hieman lisää mielenkiintoa ja luomivärien uskomattomasta pysyvyydestä erikoismaininta! Arkimeikkiin käytän yleensä sävyjä Skimp, Frisk ja Cover, kun taas juhlavampiin tilaisuuksiin myös sävyt Primal ja Undone ovat käytössä.

Pitkään juhlameikkipalettien ykkönen on ollut Chanelin neljän luomivärin paletti sävyssä 14 Mystic Eyes. Omani on peräisin Pariisin lentokentältä pian 2 vuotta (!!) sitten, jossa hinta oli jonkin verran huokeampi kuin suomessa, mutta suolaisesta hinnasta huolimatta suosittelen palettia kaikille! Tällä on loihdittu niin vanhojentanssi kuin lakkiaispäivänkin meikit yhdessä Naked Basics -paletin kanssa ja myös juhliin joihin olen halunnut shimmerisiä luomivärejä, olen aina ottanut tämän paletin esiin. Sävyt ei kimalla liikaa vaan juuri sopivasti juhlameikkiä ajatellen ja luomivärit todella pysyvät kasvoilla ilman kummempia viimeistelysuihkeita tai luomivärinpohjustusaineita! Iso sydän tällekin tuotteelle 


Mybelline_Fitme

Seuraavaksi hieman uudempi tulokas, Maybelinen Fit Me -meikkivoide. Omalle iholleni on niin vaikea löytää sopivaa meikkivoidesävyä ja useimmilla merkeillä sävymaailmat on aivan liian lämpimiä omaan ihooni. Sokoksella myyjä vakuutti kokeilemaan tätä Maybelinen meikkivoidetta, ja pakko sanoa että olen yllättävän ihastunut tuotteeseen! Olen ollut erittäin tyytyväinen ihanan kevyen koostumuksen, sopivan peittävyyden ja pysyvyytensä ansiosta, mutta saman sarjan peitevoide ei vastannut aivan odotuksiani.. Uusi luottotuote markettikosmetiikan puolelta!

Lancome_hypnose_drama

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, tähän mennessä paras testaamani ripsiväri: Lancome Hypnose Drama! Olen kokeillut ripsivärejä todella moneen lähtöön niin markettikosmetiikasta kuin kalliimmista merkkituotteistakin, mutta yksi on ollut ylitse muiden! Millään muulla ripsivärillä omat ripseni ei pysy yhtä hyvännäköisinä pitkien työvuorojen ja päivien mittaan, ja levitys on nopeaa runsaan harjaksen vuoksi. Seuraavaksi täytyy kokeilla samasta tuotteesta vedenkestävää versiota! Suosittelen 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti