Pinjafin 2.0

IMG_1478

Heii ja tervetuloa taas mun blogin pariin! Blogia ei ole tullut päiviteltyä nyt yli puoleen vuoteen kun on tuntunut että takki on aika tyhjä. Videoita olen kuitenkin tehnyt säännöllisen epäsäännöllisesti mun kanavalle (@Pinjafin) jos haluatte käydä katsomassa. Loppusyksystä kuitenkin stressaavan ravintolatyön lopetettuani on alkanut syntyä vaikka minkälaisia ideoita, joista suurimpana tämä blogi. Ensiksi se kävi mielessä ehkä pari kertaa viikossa, tyylillä "pitäisikö alkaa taas kirjoittamaan" ja pikkuhiljaa siitä tuli sellainen asia, joka pyöri mielessä jatkuvalla syötöllä. 

Vaikka blogeja ehkä luetaankin nykypäivänä vähemmän, musta tuntuu että videoiden kautta en saa kaikkea sanottua mitä haluaisin. Tiedän itse että mun verbaalinen lahjakkuus on aika olematon, sillä puhun todella epäselvästi ja liian nopeasti. Nuo asiat häiritsee aika paljon videoiden tekemistä vaikka niissä yritänkin panostaa aina erityisesti selkeään puheeseen, joten haluan kokeilla taas miltä bloggaaminen tuntuu videoiden rinnalla! Päätin aloittaa tälle vanhalle, tutulle ja turvalliselle blogialustalle uuden blogini aikakauden, ulkoasua on kuitenkin fiksailtu taas parempaan suuntaan ja fiksailua on varmasti vielä myös edessä. 

Kirjoitin ennen aikamoista sillisalaatti -blogia, mutta nyt haluan rajata pääasiallista aihealuetta vähän eri suuntaan. Pinjafin 2.0 tulee olemaan inspiraatiota, aitoa hyvinvointia, hyvää ruokaa ja tietenkin mun reseptivariaatioita, matkaa kohti arkkitehdin ammattia ja muita asioita mitkä mun elämää milloinkin koskettaa! Haluan kirjoittaa blogia josta itsekin inspiroidun ja toivon että saan saman efektin myös teissä aikaan ♥︎

Toivon sydämeni kyllyydestä että viihdyt mun blogin uudella aikakaudella ja jaksat lukea mun juttuja, olit sitten vanha lukija tai aivan uusi tuttavuus! Tekstiä näyttäisi riittävän nyt vaikka kuinka paljon, mutta pidetään tämä ensimmäinen postaus suht lyhyenä, heh. Aivan ihanaa tiistaita just sulle ja kiitos vielä hurjan paljon että olet täällä, toivottavasti viihdyt ♥︎
IMG_1473

3 kommenttia :

  1. Ihanaa Pinja että oot takas! :) Sun postauksia oli kiva lukea ja odotan innolla mitä tuleman pitää nyt kun oot takasin.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista