NEXT: ROVANIEMI

EOS 550D 268 121 M EOS 550D 268 127 M Tänään oli taas aika vaihtaa koordinaattejani viikonlopuksi ja tällakertaa suuntana oli Rovaniemi. Suunnitelmia ei ole sen rentoutumisen ja fysiikan läksyjen lisäksi mitään, ja tarkoitus olisi palata sunnuntaina virkein mielin takaisin Ouluun. Kuvissa voitte nähdä tämänhetken pari suosikkiasiaa, kun persoonallinenkalenteri.fi:n kalenterin, MAC:in ihanan persikkaisen huulipunan ja kestosuosikki kynsilakan yhdessä syksyisten tee-makujen ja vaaleiden sävyjen kera. Tämän lyhyehkön automatkan olen käyttänyt blogijuttujen tekemiseen ja muokannut läjäpäin kuvia valmiiksi teille!

HOXHOX!! Persoonallinenkalenteri.fi:n arvonta muuttui muistikirjasta kalenteriksi, kun alkoi tuntua ehkä hieman kummalliselta arpoa muistikirja ja mainostaa kalenteria. Nyt kuitenkin voitte voittaa itsellenne 37e arvoisen lahjakortin unelmienne kalenteriin! Postaukseen pääset tästä.

2 kommenttia :

  1. Ihania sävyjä, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin rakastan vaaleita, puhtaita ja hempeitä sävyjä pienillä väripilkuilla aivan ympäri vuoden! Lisää näitä sävyjä täytyisi löytää vaatekaappiinkin! :)

      Poista