VARASLÄHTÖ SYYSPUKEUTUMISEEN

EOS 550D 260 167 M EOS 550D 260 208 M EOS 550D 260 140 M EOS 550D 260 214 M Muutama kuva keskeltä koulupäivää, ja keskeltä tämän syksyn yhdestä varmasti käytetyimmästä asusta. Täydelliset farkut yhdistettynä viininpunaiseen "waterfall" -paitaan, joka muuten on varmasti käytetyin paita minun kaapissa, ja super lämpimään pörröneuleeseen, joka ajaa vielä näillä säillä takin aseman. Olen viimepäivät ollut aivan superinnoissaan keksimässä seuraavan päivän asuja, joka on minulle aika uutta. Syksyn must to have -lista sen kuin jatkaa kasvamistaan, mutta rakastan syyspukeutumista eniten kaikista, joten ehkä se on ihan luvallistakin. Olen aivan hurahtanut noihin pörrö-neuleisiin, ja tuon yksilön kiikutinkin keväällä Luleåsta Ouluun, kun silloin ei vaalea versio kelvannut millään. Nyt sitten odottelen sen vaalean, täydellisen yksilön vastaan kävelyä, ja monen muun syysvaatteen joita saa metsästämällä metsästää. Mitä mieltä siellä ollaan syyspukeutumisesta ja pörröneuleista? 

| Top - Tiger of Sweden | Jeans -Tiger of Sweden | Cardigan - H&M | Shoes - Global | Watch - DW |

6 kommenttia :

 1. Ihana tuo paita! Ja muutenkin kivan simppeli asu :) Tuli niin syksyinen fiilis näistä kuvista <3 Olipa kivaa, kun löysin joku aika sitten blogisi. On se aina niin hauskaa löytää oululainen blogi, kun itsekkin asun nykyään täällä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Mun päällä ei paljoa muita kuin simppeleitä asuja nähdäkään, ne on vaan mun juttu! Haha hauska tietää että ruudun takana on Oululaisiakin lukijoita ;)

   Poista
 2. Päätin sitte liittyä lukijaksi! :)

  http://heiniteide.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi täynnä tosi hienoja kuvia :) Jäin seurailemaan!

  http://amandajosefiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä teidän kommentit piristää niin paljon, kiitos:-)

   Poista