MITÄ SAISI OLLA?

EOS 550D 275 039 M

Viimeaikoina on tuntunut, ettei mikään pysäytä inspiraatiota ja energiaa. Syksyistä uudistus energiaa on riittänyt myös tänne blogin puolelle, ja  postausideoita onkin sadellut mieleeni kuin sieniä sateella. Nyt haluaisin kuitenkin kysyä, mikä teitä miellyttäisi. Mikä ärsyttää, mikä on hyvin, onko postauksia jotka mielummin hyppäät yli kuin käytät muutaman minuutin niiden lukemiseen, tuleeko reseptejä jo liiankin tiuhaan tahtiin ja mitä toivoisitte näkevänne täällä tänä syksynä, ensiviikolla tai ihan vain yleisesti tulevaisuudessa. Ulkoasu kokee muutoksia myös pian, ja sen takia haluankin kysyä teiltä vinkkiä, että saisitte sellaisia postauksia luettavaksi kuin ihan itse haluatte, toki peruslinja säilyy, tottakai. Herättäkää siis sisäiset keksijänne henkiin, ja heittäkää postausehdotuksia ja muuta kritiikkiä kommentti boksiin!

EOS 550D 275 072 M EOS 550D 275 032 M EOS 550D 275 112 M EOS 550D 275 066 M
| Skirt - H&M | Shirt - Naf Naf | Jacket - VeroModa | Watch - DW | Shoes - Global | Bag - Longchamp |

Nahkahameen kanssa piti aloittaa varovasti ja hillitysti eilen, ja tuli myös todettua, että pyöräileminen tuon kanssa oli miltein mahdotonta. Pienen metsästyksen jälkeen minäkin löysin oman nahkahameeni, ja näitä kuvia katsellessa tulee melkein nälkä keksiä huomisellekin asu samaisen hameen ympärille. Neuleen ja tekonahkahameen yhdistelmä oli ehkä hieman lämmin iltapäivällä, mutta parempi niin. Oi ihana syksy, pysy yhtä lämpimänä ja aurinkoisena vielä pitkään! <3

2 kommenttia :

  1. Musta reseptit on just kivoja ja ulkoasukin ihanan raikas! Jos jostain löydän moitittavaa niin sun kirjotustyylistä: mä tykkään lukea blogeja jotka on kirjotettu joko kokonaan puhekielellä tai kirjakielellä (ennemmin puhekielellä:p) ja tää sun tämänhetkinen 'puolet kirjakieltä-puolet puhekieltä' - tyyli on todella ärsyttävää luettavaa :D Muuten ei valittamista, tykkään tästä blogista ihan hirveästi! Oot tosi kaunis tyttö ja vaikutat hirmu mukavalta myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! Halusinkin tietää juurikin myös tuosta kirjoitustyylistä, mutta en ihan nyt ymmärtänyt että miten "puolet puhe- ja puolet kirjakieltä" :D pelkkä tönkkö kirjakieli näyttää omaan silmään liiankin tönköltä, mutta jos näät tämän vastauksen, selvennä mulle hieman vielä tuota kirjoitustyyliä! Olen kokeillut montaa tyyliä ja tämä on vain jäänyt käyttöön :)

      Poista