Tyylikoulu Wellhottarien ripset

EOS 550D 306 057-1 EOS 550D 306 059-1 EOS 550D 306 010-1 EOS 550D 306 061-1

Kävin lauantaina pitkän harkinnan jälkeen Tyylikoulu Wellhottarilla laittamassa ripsien pidennykset. Olin ihaillut jo pitkään ripsien helppoutta, ja mahdollisuuden saatuani oli pakko toteuttaa haave! Voin jo kahdenpäivän jälkeen sanoa, että onneksi otin, sillä Tuntuu niin luxukselta herätä jo valmiiksi "meikattuna" eikä tarvitse jättää cc-voiteen ja puuterien levittämiseen paria minuuttia enempää aikaa. Sopivasti sain omat ripseni vieläpä joululomamatkaa helpottamaan, joka kuulosti edelleen paremmalta ja paremmalta. 

Toivoin saavani suhteellisen luonnolliset ripset, ja sainkin juuri haluamani lopputuloksen, sekä tykkäsin todella paljon Niinan ripsien laittotyylistä. Omistan itsekin aika tuuheat ja pitkät ripset, minkä takia ripsistä tulikin omaan makuuni juuri sopivan tuuheat. Ei siis mitään valittamista! Minun silmiini laitettiin C-kaarevuudella varustettuja ripsiä pituuksissa 8-12mm. 

Sain myös teille hyvän tarjouksen ripsistä ja kynsistä! -20% lähtee uusista ripsistä ja kynsistä, ja -10% huolloista! Tarjouksen saatte käyttöönne jos mainitsette blogini nimen, ja tämän postauksen ajanvarauksen yhteydessä! Ajanvaraukset numeroon 040-416 0892 suoraan Niinalle! Uusilla ripsienpidennyksille ja rakennekynsille jää siis hintaa vain 76e, tarttukaa ihmeessä hyvään tarjoukseen, esimerkiksi joululahjaksi äidille, tyttärelle, kaverille yms! Kattavan hinnaston löydät tästä.

5 kommenttia :

 1. Mullakin on ja helpottaa kyllä niiin paljon <3 ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat! Mäki haluaisin ripsenpidennykset, mutta pitää sitten katsoa, jos kesällä laittaisi, kun ei muutenkaan jaksa kesällä hirveesti meikata. :)

  VastaaPoista
 3. Äää mä haluisin ottaa mutta en voi koska käytän laseja ja omatki ripset osuu jo linsseihin :'D Piilareitakaan ei jaksais joka päivä värkätä silmiin :( Mut kait niitä on semmosia lyhyitä jotka vaan tuuheuttaa ? :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan luonnolliset näköiset ripset. :) Mä en oo laittanu ripsienpidennyksiä, koska en oo kokenu sitä tarpeelliseksi. Omat ripset on kuitenkin suht,koht näyttävät niin en halua mennä niitä pilaamaan. :)

  VastaaPoista