Perfect trench coat

pinterest2text Monena keväänä ja syksynä olen etsinyt täydellistä vaaleaa trenssiä, mutta ilmeisesti liian myöhään, sillä täydellistä yksilöä ei ole löytynyt. Tänä keväänä ajattelin kerrankin aloittaa ajoissa ja etsiä sen täydellisen yksilön käsiini! Yleensä trenssien pituus on hidastanut etsimistä, sillä kuka nyt haluaisi muutenkin lyhyen pituuden vielä korostuvan.. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin hyväksyä mittani ja olla hieman armollisempi vaatimusteni kanssa! Zarasta takki varmasti löytyisi, mutta seuraava visiitti eteläsuomeen ei ole vielä kuukausiin. Haluaisinkin kysyä, olisiko teillä suositella jotain takkia, kauppaa tai nettikauppaa, josta täydellisen trenssin voisi löytää? 

2 kommenttia :

  1. Voi että mää oon kans metsästäny täydellistä trenssiä! :D Mulla taas vaatimuksena on, ettei se saa olla liian pitkä. Enkä oo törmänny ku semmosiin superpitkiin joka saa mut näyttämään kääpiöltä! Toivottavasti nyt keväällä löytyis jostain täydellinen yksilö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat kriteerit täälläkin! Monesti olen äidin kaapissa olevaa trenssiä ihaillut, saa nähdä täytyykö ostaa itse samanlainen! :-)

      Poista