Virkistys juoma

EOS 550D 321 017-1 copy

Hoi siellä sielunkumppanit! Onko siellä muita, jotka ette omista mehulinkoa vaikka mehujen mehustaminen kuulostaakin omaan korvaan todella hyvältä? Täällä ainakin yksi! Mehulingon hankkimista on hidastanut se, kuinka suuri trendi-tavara se nykyään on. En näe järkeä ostaa keittiökonetta, jos pitkäaikaisesta käytöstä ei ole varmuutta. Tuon asian takia olenkin tyytynyt blenderiini ja jatkanut smoothie-linjalla yhtä innokkaasti kuin ennenkin. Erästä sekoitusta on kuitenkin tullut blendailtua todella moneen otteeseen niin evääksi kouluun kuin aamulla aamua virkistämään. Mehukkaiden, paljon vettä sisältävien hedelmien lisäksi blenderiin on päässyt jääpaloja sekä vettä, jotta saataisiin mahdollisimman mehumainen lopputulos. 
Oma suosikkini on 1 appelsiini, 1/2 verigreippi, 1/2-1 kiivi, sitruunan tai limen mehua ja vettä. Kuori hedelmät ja poista haluamasi "roskat", mitä paremmin hedelmän puhdistaa, sitä tasaisempaa juomasta tulee. 
Näiden kanssa ei ole ollut kuljetusongelmia maitotuotteiden puuttumisen vuoksi! Suosittelen kokeilemaan, ja tottakai sillä mehulingolla myös samainen setti on varmasti todella ihana ja raikas!

EOS 550D 321 020-1

3 kommenttia :

  1. Mullakin jokapäiväisessä käytössä blenderi. Hauska testata aina uusia reseptejä ja sekotuksia :D Onhan ne semmosia vitamiinipommeja! :P

    VastaaPoista
  2. Blenderi täälläkin jokapäivä käytössä :)

    VastaaPoista
  3. Oi, kuulostipa tuo ohjeesi makoisalta! Ja siltä se näyttääkin, nam :)

    VastaaPoista