Wanhojen tanssit 2015

EOS 550D 322 Wanhat 13.2.2015 173-1

Wanhojenpäivä oli vihdoin perjantaina, ja tämä päivä tulee varmasti olemaan yksi mieleenpainuvimmista päivistä koko elämän aikana. Jos aamu alkaa herätyksellä klo 04:00 ja päättyy kotiin pääsemiseen jatkoilta lähes 24h päästä, ei päivä vain voi olla muutakuin erittäin mieleenpainuva. Jokainen onnekas, joka on wanhat tanssinut, varmasti tietää nämä tunteet.

Mekkoni oli omasta mielestä nappivalinta, meikki onnistui pienistä kiire-sähläyksistä huolimatta erinomaisesti ja kampauksesta tuli juuri sellainen kuin olin toivonut jo pitkään. Heti aamulla valmistautumisen ja auringonnousun jälkeen käytiin räpsimässä kuvia hyisellä rannalla, ja tulen varmasti näitä jakamaan tänne vielä enemmänkin kunhan saan kaiken läpikäytyä. Kerrassaan upea päivä, ja olen todella onnellinen että kaikki todella meni erinomaisesti aamusta iltaan saakka, tätä upeata päivää muistellaan vielä pitkään! Nyt aika kääntää katseet kohti uutta viikkoa kaiken tämän hulinan jälkeen, ja onneksi enään pari viikkoa hiihtolomaan! EOS 550D 322 Wanhat 13.2.2015 148-1 EOS 550D 322 Wanhat 13.2.2015 158-1

12 kommenttia :

 1. oi ompas upea mekko, aivan ihanan värinen!! ja kaunis sinä! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 tykkään itsekin todella paljon :-)

   Poista
 2. Awww mikä prinsessa <33 näytät uskomattoman hyvältä!! Ja tuo mekko- aivan todella kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kiitos paljon ihana<3 olihan tuo melkoinen prinsessapäivä :)

   Poista
 3. Ihana mekko ja kauniina olet ollut! <3 Wanhat oli kyllä kivat, mutta jostain syystä mulla se ei ollut niin odotusten täyttymys päivä silloin 8 vutta sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiitos kommentista, vaikka omasi ei unelmientäyttymys ollutkaan, minulla varmasti vaikutti se että sain tanssia oman poikaystävän kansaa josta olin haaveillut pienen ikuisuuden :-)

   Poista
 4. Olit perjantaina kyllä niin upea! En vois monille kuvitella keltaista mekkoa noin hyvän näköiseksi. Onneksi pääsin kattomaan teidän vanhat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marianne, olit kyllä vähintää yhtäupea vuosi sitten ja pikkusiskosi tänä vuonna <3

   Poista
 5. Upea mekko!! Aivan ihanaa vaihtelua perinteisiin pinkkeihin ja sinisiin :) ja oot kyllä super kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtava kiitos! Itsellä keltainen mekko kummitteli monta vuotta mielessä, ja kun sopiva löytyi, en tainnut tuntia kauempaa harkita ;-D

   Poista
 6. Upea mekko ja oot todella kaunis! :) Itse tanssein myös tänä vuonna wanhat, oli kyllä unohtumaton päivä!

  http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon<3 täytyy käydä lukemassa sinunkin postaus päivästä!

   Poista