FAKTOJA MAAN JA TAIVAAN VÄLILTÄ

EOS 550D 330 178-1

1. Minun instagram feedillä nähdään harvinaisen vähän puhelimella otettuja selfieitä, sillä en ole niihin ikinä tyytyväinen! Selfie perfectionisuus naurattaa usein itseänikin, mutta olen sentään parantanut jo hieman. Ei sillä, kyllä kaikki muutkin instagram kuvani käy melkoisen "onko tämä tarpeeksi hyvä instagramiin" mietinnän. Haaveissa olisikin oppia päivittelemään instagramia aivan niistä arkisista asioista ja kuvista, jotta tekin pääsisitte paremmin käsiksi arkeeni, sitä kun oltiin niin kovasti toivottu!

2. Kuinka outoa kun se onkin, en ole käyttänyt elämäni aikana kuin kolmea erilaista ripsiväriä. Pienenä tanssiesityksiin valmistautuessa käytössä oli Sensain tai Cliniquen lämpimällä vedellä lähtevä ripsari ihan vain äitini käyttökokemuksien takia. Yläaste aikoina täytyi päästä kokeilemaan Maybellinen "Colossal volum" ripsaria, koska kaikilla muillakin oli kyseinen puteli. Nopeasti se vaihtui takaisin tuohon lämpimän veden -ripsiväriin, joka kuitenkin tuntui kuluvan joka kerta kauhean nopeasti. Edellisen loputtua otin laatikosta Lumenen Blueberry Curl mascaran, kun en ehtinyt käydä hakemassa uutta Cliniqueta, mutta taisin jäädä Lumenen käyttäjäksi ainakin hetkeksi. Uskaltaisinkohan kokeilla Lancomen Grandiosea neljäntenä ripsivärinä?

3. Keksin ensimmäisen kerran unelma-ammattini jo ennen yläastetta. Fysiikka, kemia ja matematiikka oli niitä suosikkioppiaineitani jo 11 vuotiaana, eivätkä ne ole muuttuneet vieläkään. Hinku opiskelemaan arkkitehtuuria on oikeasti kova, ja aijon tehdä kaikkeni opiskelupaikan saamiseksi!

  EOS 550D 330 262-1

4. Olen aika-ajoin todella huono keskittymään. Mielenkiintoisissa aineissa keskittymisessä ei ole aivan yhtä suurta taistelua, mutta niissä ei-niin mielenkiintoisissa sitten senkin edestä! Jos puhelin, läppäri, telkkari tai mikään muu ei häiritse keskittymistä, vaarana on nukahtaa kirjat käteen tai keskittää huomio vaikka siihen teen litkimiseen. Onneksi tätäkin on harjoiteltu lukiossa jo aikalailla, ja parempaan suuntaan mennään. Outoa on myös se, että matemaattisten aineiden opiskelu onnistuu paremmin kavereiden paineen alla. Lukupiirit täältä tullaan!

5. Ihmettelin aina yläasteikäisenä käsitettä "omaisuuden kantaja". Se tuntui niin oudolta ja tyhmältä, sillä eihän kukaan voi kantaa paljon tavaraa mukanaan! Myöhemmin näin itse mitä sillä tarkoitettiin. Pitkien koulupäivien aikana sitä tarvitsee yllättävän paljon tavaraa kirjojen lisäksi. Laukku täytyy eväistä, kaikista pienistä tarpeellisista asioista, vesipullosta joskus mukana myös kamera tai läppäri. Huh sitä painoa!

6. Voisin luonnehtia itseäni kausi eläjäksi. Lähes jokaisen elämän osa-alueen ympärillä on tiettyjä kausia, kun innostun esim tietystä musiikista, tietyistä ruuista tai ruoka-aineista, teestä, ryhmäliikuntatunneista ja lähes mistä vain!  Kyllästyn jos esimerkiksi samaa treeniä vedetään monta kuukautta putkeen, jonka vuoksi LesMills tunnit on mielestäni aivan huippuja vaihtuvine ohjelmineen. BodyCombat on silti lähes ainoa ryhmistunti, joka ei vieläkään kyllästytä! Kausi eläjänä ei ainakaan jumitu paikoilleen!
EOS 550D 330 220-1

1 kommentti :

  1. Onpa kauniita kuvia ja ihana takki <3 tuo viimeinen kuvaa etenkin kans niin mua!!

    VastaaPoista