EMOTIONS OF THE SUCCESS

EOS 550D 334 026-1

Vitsi mitä onnistumisen tunteita oon pyöritellyt viimeiset paripäivää mielessä! Lukion rankin jakso takana, ja ainakin vielä tuntuu että jopa ihan kelpo arvosanoilla, tuloksia odotellessa! Viimeiset kaksiviikkoa on siis istuttu tiiviisti nenä kiinni kirjoissa, mutta nyt kaiken sen tehneenä on todella hyvä fiilis. Viiden päivän pääsiäisloma on myös todella mahtava asia, jonka aion käyttää täysin rentoutumiseen, hyvään ruokaan, treenailuun ja siivoamiseen. Pyörittelinkin jo eilen kalusteet uuteen järjestykseen pitkästä aikaa, ja tämän aamun olen aloittanut järjestellessäni kauheaa kasaa lukiopapereita. Kaapit täyttyy kovaa vauhtia kirjoista ja muistiinpanoista, vielä kun ei uskalla heittää pois juuri mitään.

Kaikista onnistumisista huolimatta onnistuin jo epäonnistumaan. Ostin keskiviikkona uuden puhelimen (siitä lisää myöhemmin!) ja uuden käyttöjärjestelmän kanssa olen aivan hukassa. Aloittelin eilen aamulla innokkaana "päivä kanssani" -postausta, mutta enköhän onnistunut poistamaan sen jo aamupäivällä..sinne meni ne ylöskirjatut aikataulut! Uusi yritys myöhemmin.

Koska onnistuminen tuntuu pitkästä aikaa todella hyvältä, haluan asettaa itselleni tavoitteita. Huhtikuun aikana panostan koulun, treenaamisen ja hyvänolon lisäksi tähän blogiin aivan erityisellä innolla. Haluan kehittyä bloggaajana eteenpäin, ja vuoden 2015 alku on ollut hieman tahmeampaa täällä blogin puolella. Uskon kuitenkin, että tästä saadaan vielä erityisen hyvä blogivuosi, sillä postausideoita riittää vaikka muille jakaa. Onko siellä muita jotka uskoo blogin nousuun?
Ihanaa pitkäperjantain jatkoa kaikille! 


EOS 550D 334 017-1

1 kommentti :