UUSIMMAT PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ

page6// Käytiin testaamassa Café Puistolan jäätelöt, parempia saa etsiä! // Yksi suosikkiyksityiskohta huoneestani // Ensimmäinen selfie uudella puhelimella! // Pääsiäisaamun aamiaista //page7// Ensimmäinen päivä kun ei tullut kylmä kuvaillessa ja tuntui, että koko Oulu oli herännyt talviunilta // Ehkä Oulun kaunein talo<3 // Suosikki kiinalaisessa lounaalla // Kävin viimekesän työpaikalla ihastelemassa kevään tuloa ja taitaa minut nähdä tuolla tänäkin vuonna //page8// Maailman ihanimmat kukkakuosi bikinit<3 // Jo toinen vuosipäivä<3 // Oululaisena oli aivan pakko juhlistaa kärppien voittoa torilla // Turussa hotelliaamiaista //page5// Miksei noita mäkiä ja maisemia saisi Ouluunkin? // Käytiin testaamassa Splizeria, mutta petyttiin teolliseen makuun ja koviin hintoihin.. // ..ja sen takia täytyi testata myös Dennis, joka ei mielestämme ollut Suomen paras pizzeria.. // :-) //

Pitkästä aikaa kuvia puhelimen kätköistä! Olenko ainoa, jonka mielestä nämä kuvat ovat ainakin 100 kertaa paremman näköisiä kuin vanhalla iPhonella otetut? Enkä ole kaivannut omenaa hetkeäkään sen jälkeen kun sain turvallisesti yhteystiedot siirrettyä Androidin ja iOSin välillä.

Muokkailin tänään ulkoasua, taas. En ollut täysin tyytyväinen edelliseen, ja nyt tuntuu että osui ja upposi. Muutama hankalampi koodihässäkkä täytyisi vielä saada onnistumaan, ja sitten voisin sanoa olevani tyytyväinen. Kyllähän sitä mukavan näköistä blogia mielummin kirjoitteleekin! Ihanaa uuden viikon alkua kaikille! :-)

2 kommenttia :

  1. Ihanan keväisiä kuvia! :) Ja tää ulkoasu miellyttää ainakin mun silmää, mukavan rauhallinen ja vaalea värimaailma toimii.

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista