ONE YEAR OLDER

IMG_0392

Pari päivää sitten tuli taas yksi vuosi ikää lisää. Tuntuu edelleen oudolta että täysi-ikäisyyden raja on nyt ohitettu, eikä sitä tarvitse enää odottaa! Aamu alkoi heti inssi-ajolla, jonka jälkeen pääsin istahtamaan taivaallisen brunssipöytään. Illalla käytiin syömässä Oulun suosikkiravintola Puistolassa, jonka jälkeen ilta jatkui rauhallisesti kotona. Kamerakalusto sai myös vihdoin suuren päivityksen, sillä päätin satsata Canon 6D runkoon sekä 24-70mm f4 objektiiviin! Kauan ehdin pähkäillä eri runkojen ja objektiivien kanssa, mutta en voisi olla tyytyväisempi. Valokuvaus on päässyt aivan uusiin ulottuvuuksiin näiden parin päivän aikana, ja tämä setti tulee varmasti kestämään pitkään!

Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin täysi-ikäisenä, ajokortti taskussa ja uuden kameran omistajana. Nyt kuitenkin lähden kuuntelemaan Elojazzeja kaverini kanssa, wohoo! Viettäkää ihana perjantai-ilta :-)

EOS 550D 368 229-1EOS 550D 368 277-1 IMG_0400-horz

2 kommenttia :

  1. Onnea! En tiiä muistatko mua, mutta olin ala-asteella muistaakseni vitosella kun olit ykkösellä, tai jotain. Oli tosi kiva päätyä sun blogiin! Blogi on kiva ja oot taitava valokuvaamaan. :) Riitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Muistan sut kyllä oikein hyvin, aivan huippua että kommentoit ja kerroit! Tuli kyllä tosi hyvä mieli :-)

      Poista