THURSDAY'S THOUGHTS

EOS 550D 371 013-1 EOS 550D 371 022-1 EOS 550D 371 114-1

Syksy on tavallisesti ollut sitä aikaa, kun opiskelut kiinnostaa, treenaamiselle ja muille harrastuksille löytyy energiaa ja aikaa, mutta myös syksyiset kahvi-treffit kavereiden kanssa on kuulunut ohjelmaan. Nytkin eletään elokuun loppua, enkä edes halua kuvitella, mitä kaikkea sitä tekisi jos siihen olisi mahdollisuus.. Entä sitten kun kaikki aika sitä vuorokaudesta irtoaa menee syömiseen, nukkumiseen ja opiskeluun joko koulussa tai kotona. Kaikki ne hetket jotka pitää taukoa kirjoista uppoaa blogiin ja treenaamiseen. En rehellisesti sanottuna edes muista, koska oltaisiin vietetty kunnolla rauhassa viikonloppua Oulussa poikaystäväni kanssa! Tämän syksyn pääteema onkin ylioppilaskirjoitukset, ja tiedän että en ole yksin tämän asian kanssa.

Nautin siitä tunteesta kun oppii uutta ja saa tuntea osaavansa, mutta kun kalenteri täyttyy lukusuunnitelmasta sosiaalisten suunnitelmien sijaan, ei sitä hirveän pitkään jaksa. Kuukauden kuluttua sitä istutaankin jo kirjoitussalissa ja ihmetellään, että tuliko tehtyä kaikkensa tämän eteen. Uusi urakka odottaa keväällä, mutta asia kerrallaan.
  EOS 550D 371 125-1EOS 550D 371 055-1

Eilen käytettiin aikaisin loppunut koulupäivä hyväksi ja laskettiin toisen koulupäivän verran kemiaa yo-kirjoituksia varten kaverini kanssa. Tuon pitkän session jälkeen ajellessa kotiin autolla ilta-auringossa, David Guettan uutuusbiisin tahdittamana ja paljon oppineena, mielen valtasi aivan todella onnellinen tunne. Loppujen lopuksi sillä ei ole mitään väliä, vaikka syksy ja kevät menisikin viikonloppuja myöten kotona opiskellessa, eikä ulkona juhlimassa. Onnellisuus on niin jännä asia, joskus sen löytää erittäin helposti, toisinaan sitä joutuu hieman etsimään ja aina se ei edes ilmoita olemassaolostaan. Minulla paras motivaattori tähän jaksamiseen on se, kun saa kävellä kirjoitussalista pois ja tiedän, että kaikkeni tein. Sen eteen täytyy jaksaa hieman ylimääräistä, mutta ei nämä projektit onneksi loputtomiin kestä! Motivoitunutta torstaita kaikille! :-)
  EOS 550D 371 017-1-2
Pictures: Marianne S.
| Jeans - Tiger of Sweden | Top - Brandy Melville | Blazer - Zara | Shoes - Clarks | Bag - Marimekko |

1 kommentti :

  1. Tsemppiä lukemiseen! Kyllä sen jaksaa ihan hyvin, kun asennoituu vain positiivisesti ja päättää, että vitsi mä teen tän ja suoriudun hyvin. Kannattaa ehdottomasti tehdä jonkinlainen lukusuunnitelma ja lukea joka päivä. Ei viittä tuntia putkeen, vaan vähän kerrallaan, ettei into lasahda ja ennen kaikkea tällöin asiat loksahtelee itsestään kohdalleen paljon paremmin kuin monta tuntia raivopänttäämistä :D

    VastaaPoista