4 X LATELY

Viime viikko hurahti aivan täysin opiskelun lomassa, mutta ei vitsit kuinka hyvä olo on nyt kaiken sen uurastuksen jälkeen. Viikkon mahtui siis paljon opiskelua, uuden oppimista, onnistuneita fiiliksiä, stressin purkua, salia, hyvää ruokaa, paritkin opiskelu-treffit ja leffojen sekä sarjojen katselua! Ei ehkä mikään tapahtumarikkain viikko, mutta ainakin todella hyvää tekevä, en olisi edes uskonut jaksavani pitää tuollaista intoa päällä opiskelujen suhteen. Blogi on kuitenkin se paikka, jonne tulen postailemaan sillon, kun tarvitsen jotain kevyttä ajateltavaa, enkä halua tason ja postausten määrän laskevan kirjoitusten vuoksi. Tälläviikolla kuitenkin läppärin avaaminen ei meinannut mahtua päiväjärjestykseen mukaan, mutta huomenna päästään taas normaaleiden postausten pariin! Nyt muutama kuva viimepäiviltä..

EOS 550D 373 043-1

Homemade sushilla on tullut herkuteltua pariinkin otteeseen viimeviikolla, tietenkin kotona terassilla samalla lämmöstä nauttien. Onneksi opiskelu ei välttämättä tarkoita sisällä oleilua näiden kauniiden säiden aikaan, vaan lukeminen onnistuu myös ulkona ;-D

EOS 550D 373 095-1
Kauniit syysliljat on täydessä kukoistuksessaan juuri nyt, ja minun silmään nuo näyttävät jopa vielä kauniimmilta, kuin kesällä kukkivat vastaavat. Jaksan edelleen ihailla jokapäivä kauniita kukkia, vaikka niitä parina kesänä on töissä saanutkin katsella ja hoitaa niin paljon, ettei ehkä uskoisi. Kauniit kukat kuitenkin piristävät aina! 

EOS 550D 371 666-1

Vaatteet ovat ehkä värien puolesta muuttuneet jo syksyiseen suuntaan, mutta näiden suosikkifarkkujen lisäksi päältä on löytynyt hyvin yksinkertainen musta hame useita kertoja, kun vielä lämpötilat sen sallivat! Aamulla takki/neule/bleiseri mukaan niin lyhyilläkin lahkeilla tarkenee vielä erittäin hyvin. Kyseisestä asusta kuvia pian jakoon!

EOS 550D 373 046-1
Herkuteltua tuli myös raakabrownieilla, jotka upposivat ennätysvauhtia minun ja äitini suuhun. Kiinnostaisiko resepti näihin super helppoihin, nopeisiin ja herkullisiin raakabrownieihin? Pääraaka-aineita on vain 4 eikä nämä vaadi edes pakastesäilytystä niin kuin useimmat raakaleivonnaiset! Herkullisinta tofu/kaura-jäätelön sekä tuoreiden mansikoiden kera, mm.. 

1 kommentti :

  1. oi kuinka kiva postaus! ehdottomasti reseptiä, näyttää kyllä niin hyvältä! :)

    VastaaPoista