KUN VÄSYMYS YLLÄTTÄÄ..

EOS 550D 377 208-1
Kesällä vaivasin päätäni usein miettimällä että miten motivaatio tulee riittämään syksyn ja kevään YO-kirjoituksia varten, kurssien kunnialla suorittamiseen ja liikuntaan. Motivaation kanssa ei onneksi ole ollut sen kummempia ongelmia, vaan lukeminen on kiinnostanut ja arjen rutiinit hoidettu. Pari viikkoa sitten alkoi kuitenkin alamäki kun mikään ei innostanut, lukeminen ei kiinnostanut eikä pitkät yöunetkaan auttaneet ainaisiin pääkipuihin. Blogikuvien kuvaaminen ei innostanut (joista olen aina erittäin innoissaan!), kirjat makasi pöydällä kiinni, kemian laskut eivät edistyneet, englannin kielioppi tuntui loputtomalta suolta eikä energiaa riittänyt mihinkään ylimääräiseen. Ainoa asia jonka huomasin muuttuneen normaaleissa elämäntavoissani oli liikunnan puute. Siinä vaiheessa kun joka aamuinen 8km pyöräily koululle vaihtuu autolla ajeluun raikkaan syysilman sijaan, rupesi minulla kroppa kertomaan liikunnan ja varsinkin ulkoilman puutteesta. Pääkivut, väsymys, energian puute, motivaationpuute..

Raikkaan ulkoilman ja liikunnan tärkeys tuli opittua kantapään kautta ja nyt taas opiskelu kiinnostaa suuresti! Hieman lisääntyneitä herkutteluhetkiä lukemisen lomassa riippumatta olen yrittänyt pitää ruokavalion suhteellisen normaalina. Silti odotan kuin kuuta nousevaa sitä normaalia treenirytmiä sekä ruokavaliota. Kaikista tärkeintä on kuitenkin pitää mieli virkeänä ja kroppa toiminnassa! :) Kuvissa herkullinen aamiaispannari -annos, jonka taikinaa muokkailin tälläkertaa oikein urakalla. Näihin ei vaan voi kyllästyä!

EOS 550D 377 218-1

2 kommenttia :

  1. Liikunnalla ja raittiilla ulkoilmalla on kyllä suuri vaikutus jaskamiseen! Itsekin huomaan heti muutoksen jos en ole ollut päivän aikana ollenkaan ulkona, mutta silloin usein jo pieni happihyppelykin auttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tuli sama asia kyllä huomattua! :-) onneksi kohta saa normaalin rytmin takaisin!

      Poista