AUTUMN INSPIRED: GREY & BLACK

EOS 550D 375 403-1 EOS 550D 375 391-1 EOS 550D 375 379-1

Kesän yksi parhaista ostoksista on varmasti ollut tämä harmaa poolokauluksinen mekko ja pakon edessä ostettu Monkin musta clutch. Muistan kuinka weekendeille lähdettäessä tajusin edellisenä iltana, että en ollut pakannut yhtään sopivaa laukkua siihen tarkoitukseen. Keinonahkainen iso clutch olkahihnalla toimi oikein hyvin, ja siitä lähtien ollut viikottain käytössä. Kerrankin onnistunut heräteostos! Näitä tullaan varmasti vielä näkemään enemmän syksyn aikana!

Tämä päivä alkoi englannin kauan pelätyllä kuuntelulla ja jatkui vapaapäivällä lukemisesta sekä ammatinvalintatestejä tehden. Niin, minä joka olen aina ollut niin varma omasta unelma-ammatistani päädyin tekemään lukemattomia ammatinvalintatestejä. Kesän aikana olen pyöritellyt kahta mahdollista ammattivaihtoehtoa mielessäni, mutta ongelmani taitaa olla valinnanvaikeus.. Pian täytyisi tuokin asia päättää, että voi varata mahdolliset valmennuskurssit yms kevättä varten, huh mihin aika on kadonnut! Ehkä yritän ensiksi selviintyä syksyn kirjoituksista kunnialla. Jaksakaa kaikki muutkin samassa tilanteessa olevat vielä hetken, ei tätä loputtomiin kestä! :)

  EOS 550D 375 325-1EOS 550D 375 328-1 EOS 550D 375 365-1 EOS 550D 375 338-1 EOS 550D 375 352-1 EOS 550D 375 343-1
Pictures: Marianne S.
| Dress - GinaTricot | Cardigan & Hat - H&M | Clutch - Monki | 

13 kommenttia :

 1. Vau mikä asu, näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat, vaikka itse sanonki ;) <3

  VastaaPoista
 3. Harmaan ja mustan kombo ei sit vaan ikinä petä, tosi kiva asu ! :--)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu, tykkään erityisesti neuleesta! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva asu, tykkään erityisesti neuleesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule onkin tuotu Luleån H&Mltä asti ja vaikka epäröin ostohetkellä heräteostosta, on siitä tullut käytetyin neuletakki! :-) xx

   Poista
 6. Mitä oot miettiny ammatinvalintana? Itellä myös kauhee valinnanvaikeus eessä eikä hajuakaa et jäisinkö Ouluun vai lähtisinkö muualle. Voi äh. Onneksi on yksi varma asia ja se on armeijaan lähtö. Se tyhjentää sopivasti aivot tulevaa yliopiston arkea varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammatinvalintana oon miettiny arkkitehtuuria ja kauppatieteitä :-) Erityisesti haluaisin lähteä helsinkiin, mutta katsotaan mihin pisteet riittää. Välivuosi olisi minullakin paikallaan, mutta toisaalta olisi ihana kun ei tarvitsisi montaa kevättä viettää kirjastolla ;-D Upeaa että uskallat lähteä armeijaan! Soittokunta oli joskus minullakin mielessä, mutta se ehkä hieman unohtunut vuosien varrella..poikaystävän inttiaika on tarpeeksi minulle :-D xx

   Poista