LAST SUMMER SNAPSHOTS

EOS 550D 370 202-1

Syyskuu on taas täällä! Vaikka nautinkin kesästä jollain aivan erityisellä tavalla kaiken sen talven pimeyden ja kylmyyden jälkeen, tuntuu syksyn alku joka kerta hyvältä. Niin kai sen pitääkin olla, että kaikki neljä vuodenaikaa tuntuvat aivan yhtä ihanilta niiden alkaessa. Mielestäni syksyllä myös pukeutuminen on parhaimmillaan, sekä kynttilöiden polttoa ja teen yliannostusta on ollut jo hieman ikävä.. Oma syyskuuni lähti varsin huvittavissa merkeissä käyntiin, kun nyt syksyllä kirjoitettavat aineet ovat pyörineet niin vahvasti mielessä ja sen vuoksi kaikenlaisia kommelluksia on kerennyt sattua jo tälläkin viikolla. Aamuinen paniikki kun juuri valmiiksi laitettuja tavaroita ei löytynytkään, väänsin sormeni koulussa, unohdin kurssikirjat kotiin, BigBandissa olin aivan omissa maailmoissani kun olisi täytynyt soittaa sekä lauluopettajan vertauskuvat muistuttivat vain kemiasta.. Huh, eihän noille kommelluksille voi kuin nauraa! :-D Taidan olla super pitkien yöunien ja virkistävän lenkin tarpeessa.

Hypätään vielä kerran takaisin Helsinkiin, rakastamaani kesäkaupunkiin, ja nautitaan näiden kuvien tuomasta lämpöisestä fiiliksestä. Kolmannesta kuvasta huokuu aika hyvin noiden ihanan rentouttavien helsinki-päivien fiilis, poikaystävän jutuille saa aina nauraa maha kippurassa ;-) Nyt kemian lukemisen kimppuun, teen hörppimistä unohtamatta! Ihanaa syyskuun alkua kaikille 

  EOS 550D 370 211-1EOS 550D 370 127-1 EOS 550D 370 215-1 EOS 550D 370 318-1 EOS 550D 370 225-1

3 kommenttia :

 1. Voi miten kivoja kesäkuvia! Kesä-Helsinki on kyllä yksi parhaita asioita Suomen kesässä :)

  VastaaPoista
 2. Beautiful pictures! I find it a little hard understanding the text but haha, a little Finnish practice for me! Oh and I really like your orange blouse! :)

  You're welcome to my blog and if you want to mutual follow in Bloglovin!
  http://newhelsinkian.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! I´ve been thinking also subscribe English. I'll check your blog! :-)

   Poista